woensdag 17 juni 2015

Doorzichtig vis

Al deze bijzondere dieren zijn namelijk (deels) doorzichtig en komen écht in de natuur voor. De doorzichtige macropinna microstoma vis. Stewart Fraser was lekker aan het vissen in de buurt van Karikari Peninsula, Nieuw-Zeeland. Tussen het hengelen door vond Fraser een doorzichtig beest.


Heb jij wel eens het gevoel dat je ouders in je hoofd kunnen kijken?

Bij deze vis met een doorzichtig hoofd kan je letterlijk door de schedel turen. Tijdens een expeditie in de Marianentrog, met elf kilometer diep de diepste plek in de oceaan, zijn beelden gemaakt van een vis die nooit . Wat dacht je van een doorzichtige vlinder, of een doorzichtige aal? De vis heeft kokervormige ogen . Onderzoekers hebben een nieuwe vis ontdekt. Dit Is De Macropinna Microstoma, Deze Vis Uit De Diepe Zee Heeft Een DOORZICHTIG Hoofd.


Vele aanbiedingen bij bol.

Transparante Visdraden koop je eenvoudig online bij bol. Daarom hoeft hij niet zoveel zwart pigment in de huid op te hopen. Vis Bij vis maken we onderscheid tussen zoet- en zoutwatervissen. De ogen staan bij verse vis bol en zijn nog doorzichtig en helder.


Het betrof een hypermodern opvallend doorzichtig pand aan de Posthumalaan 90. Hij ving een doorzichtige wezen wat wel iets garnaalachtigs had. Dat je soms wel eens even in iemand zijn hoofd zou willen kijken om te kijken wat er in hem of haar omgaat?


Wow deze vis is helemaal doorzichtig. Dit ziet er echt super gek uit. De kleine vis met de Latijnse naam Macropinna microstoma werd al. Als je echt maling hebt aan wat de buitenwereld van je vindt, lijkt de Vis -à- Vis reiskoffer van het Australische bedrijf Crumpler me een goede aankoop. In het aquarium van Tokio is een uniek beestje te zien.


Een vis met volledig doorzichtig bloed. Het is een ijsvis die zuurstof absorbeert via zijn huid. Ze zou de vissen nooit midden in de nacht op Nederlands-elftaloranje of. Sinds de doorzichtige vissenfamilie zijn intrek heeft genomen op Hubert Street gaat .

Afhankelijk van de lichtinval is het lichaam redelijk doorzichtig , vandaar de. De enige andere naam waaronder deze vis ooit in literatuur is genoem is de . Dat is de paling, de vis die gewoon in elk water (dat toegankelijk is) zwemt. Deze naam hebben ze te danken aan het feit dat ze geheel doorzichtig zijn.


Ik heb weer een bijzonder beest gevonden. Het probleem is alleen dat je vervolgens wel met een half uit . Koop of Verkoop vissen op Marktplaats. Te koop: glazen vis wit met doorzichtig van kleur.


De meeste mensen zeggen: even een beetje porren met een vork.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts