vrijdag 2 september 2016

Draagvermogen betonvloer

En als ik het goed uit de tekening opmaak is de betonnen vloer zelf 24cm dik. Heb al verschillende mensen geïnformeerd maar krijg nogal . Belasting betonnen vloer posts dec. Draagkracht zwevende betonvloer.


Vloerbelasting appartement posts jan.

Iemand een idee waar ik cijfers kan vinden over de maximale belasting, per vierkante meter, van een betonnen vloer ? Meer resultaten van forum. Puntvormig ondersteunde betonvloer , palen achteraf. Hoe reken je een betonvloer uit? Om een betonvloer te kunnen maken dient het op basis van belastingen te worden doorgerekend.


Hoe kun je een betonvloer berekenen en . Door de relatief hoge wieldrukken moet het draagvermogen van de. Behalve de voorgaande antwoorden (soort bewapening, soort beton ) speelt de dikte van het beton mee, maar heel belangrijk is natuurlijk de .

Richtwaarden voor de dikte van betonnen draagvloer. Beide huizen zijn nieuwbouw en hebben een geisoleerde systeemvloer van beton , in het ene huis . Maar laatst hadden we een discussie op het werk over de draagkracht van betonvloeren. Ik dacht hier weer aan nadat ik door het topic hoe ziet . De ruimte waar de keuken moet komen heeft nu een houten vloer op een . Wat betekent het als men schrijft dat de nuttige belasting van de betonplaat max. Hoeveel gewicht kan je constant maximum . Het gaat hierbij om beton van ong 160mm dik inc afwerklaag.


Ik weet niet wat de maximale belasting is van dit type. De draagkracht van beton kan nogal verschillen. En hoe dichter bij een muur, hoe meer draagkracht nog.


Druk bezig met het leggen van een zware houten vloer op een betonnen vloer , waar vroeger een zolder was. De vloer is van gewapend beton , . Het draagvermogen kan worden ontleend aan onderstaande grafiek. Het voorspanstaal heeft een . Evenals bij de bollenplaatvloer kan voor gelijke overspanning en draagvermogen het eigen gewicht van deze vloer lager zijn dan bij een massieve betonvloer.

Een vloer in gepolijst beton is niet aan te bevelen voor buitentoepassingen, . België die maakt dat er heel. De betonvloer dikte is van invloed op de kwaliteit en sterkte. Op deze pagina geven wij een overzicht te geven van diversen soorten betonvloeren.


Hiermee hopen wij u te kunnen helpen bij het onderzoek . De temperatuur van gestort beton dient minstens °C te bedragen tijdens de eerste. Zijn er nog zaken onduidelijk omtrent het draagvermogen van uw Stalton-. Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts