maandag 8 september 2014

Edelsmid opleiding groningen

Van ontwerpen tot zagen, vijlen, solderen en polijsten. Functie docent edelsmeden. Opleiding Ik ben opgeleid aan de Vakschool in schoonhoven.


Daar heb ik gestudeerd onder Cor Mandjes, Lily . Welkom bij Mirjam Wulfse, meester goudsmid in Groningen.

Het geeft hem veel voldoening om mensen zijn . Als Goudsmid maak je ontwerpen voor sieraden en kleine gebruiksvoorwerpen en je vervaardigt eigen ontwerpen. Je bent werkzaam in je eigen atelier of . Wij verzorgen professionele workshops voor hobbyisten en professionals. Voor zowel beginners die kennis willen maken met ons . Het sieraad wordt onder begleiding van Thomas Meusel(ged. edelsmid )in . Als goudsmid ben je een creatieve vakman of -vrouw die sieraden en kleine siervoorwerpen maakt. Van gou maar ook van andere edelmetalen .

Verder doe je inkoop en verkoop, maak je reclame en beheer je voorraden. Hildardjan volgde de opleiding tot edelsmid in Schoonhoven. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland met mbo- opleidingen voor goud- en zilversmi juwelier of uurwerkmaker. Edelsmeden , goudsmeden of zilversmeden?


Behalve mbo- opleidingen. Beginners en gevorderden bij Vrijdag in Groningen. Ik ben Cees Wolf, een echte ambachtelijke goud- en zilversmid in Groningen.


Onder begeleiding van een ervaren edelsmid maak je in een ochtend of middag een prachtige zilveren ring. De Vakschool voor edelsmeden Schoonhoven, Specialist. Na het voltooien van de opleidingen goudsmeden en zilversmeden in Schoonhoven.


Met de basisopleiding maak je een begin met het leren sieraden maken. Tijdens de beroepsopleiding ben je te gast in het atelier van een edelsmid. Heb je je opleiding edelsmeden , cursus of workshop edelsmeden bij jou in de buurt niet gevonden? Stuur ons een mailtje of bel ons, zie hiervoor onze . Wordt er vaak gestolen bij je opleiding ? Met deze opleiding kan je goudsmid worden, je repareert en vervaardigd sieraden.


Hanzehogeschool Groningen.

Een edelsmid ontwerpt, maakt en repareert sier- en gebruiksvoorwerpen van. Afgestudeerden van onderstaande opleidingen hebben voor dit beroep. De opleidingen goudsmeden, zilversmeden en uurwerktechniek worden in voltijd. Schatkamer juwelier in Groningen.


Groningen links - Cursussen en workshops - Groningen Martinistad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts