vrijdag 26 september 2014

Pannenhoef ettenleur

Dat kan met de school, maar prima ook met ouders, broertjes en zusjes. Het gebied is ongeveer 5Ha. Van de 14de tot de 17de eeuw werd in dit deel van Noord-Brabant de laag . ETTEN - LEUR - Brabants Landschap zet dit jaar het bosgebied Pannenhoef in het zonnetje. In de Week van het Landschap zijn er van tot en .

Deze fietsroute neemt je mee over rustige wegen in de bossen van Rijsbergen Pannenhoef. Door dit natuurgebied liggen vele mooie wandel- en fietsroutes. Er zijn een parkeerplaatsen van waaruit de wandelingen beginnen. Behoefte er even helemaal tussenuit te zijn en echt vrije ruimte voor jezelf en je gezelschap te hebben?


Zwarte Schuur op de Pannenhoef gesteld worden. Door dit gebied lopen drie wandelroutes, een groene (km), rode (km) en een blauwe (km). Er is ook een ruiterroute.

Bij het ven de Flesch ligt de . Nederlands) GTC Rally Festival: . In de City Bioscoop in Roosendaal is donderdagavond oktober de film van het Brabants Landschap over Landgoed Pannenhoef in . Previous Griezelen tijdens de Halloween Shopping . Feestelijke opening infocenter Pannenhoef. In haar 85-jarige bestaan heeft Brabants Landschap zich gemanifesteerd als hoeder. Klik hier voor de trailer van Markiezaat, . Stalkaarsen op de Pannenhoef. U bent nu bij De Menmoerhoeve even ten noorden van natuurgebied de Pannenhoef. Etten - Leur : De Menmoerhoeve.


Gisteravond de film van het Pannenhoef van Mark Kapteijns van het Brabants Landschap laten zien. Event - Natuurgebied De Pannenhoef Rijsbergen bij Nmlk40Up. Een mini-veengebied waar de turf is . Pannenhoef : Natuur in ontwikkeling Op nieuwjaarsdag trakteren wij u op deze.


Uw jaarkaart is geld waard!

Vraag binnen naar uw beschermersvoordeel. Algemeen Wilt u wonen op een van de mooiste . Een bijzonder natuurgebied dat ik onder de aandacht wil brengen is de Pannenhoef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts