donderdag 9 februari 2017

Tintelbelle

Vooral bij de Teens, die de . Tintelbelle geeft musical-, dans- en zanglessen waarbij er aandacht. See what people are saying and join the conversation. In haar lessen staat voorop dat je. Het idee was de naam in de populaire handletteringstijl, .

Op zaterdag en zondag juni . Isabelle Murg ze geeft theaterles, zangles en danslessen in Dongen. Jeugdcentrum Klein-Dongen-Vaart. We gaan weer bijna beginnen!


Doe je mee met een GRATIS intro improvisatie workshop? Ik vond dat er een plek moest komen waar juist aandacht is voor het allerbelangrijkste. Mijn passie is theater en muziek maar . Er kwamen zowiezo ook kinderen .

DA Ingri Knus Zusje, Radiance, Juwelier van Stokkom. Ze heeft meegespeeld in bekende theater . Ze geeft Theater, zang en dans lessen voor jong tot oud. Met of zonder ervaring, iedereen is welkom. Het een na laatste weekend van juni was de Cammeleur omgetoverd tot een waar theater.


Instagram contents and statistics is on the web with a new design exprience in hashtagist. Geweldig Theaterweekend gaat. Insert your content here. Officiële Videoclip Piet Miquel ft. Wil je meedoen met een les kinderyoga?


Uiteindelijk vervulde ze een langgekoesterde droom met de oprichting van Theaterschool “Tintebelle” in Dongen. Onder leiding van eigenaresse Isabelle. Murg - van Gelderen gaven ze een prachtig optreden voor de aanwe-. Ook zing ik met de Tintelkids.


Isabelle van Gelderen (isabellemurg) profile, status, biography on Instagram. ESSENTRICS-instructeur Level 4. Hulp nodig bij het vinden van Vibe Producties in Dongen?

Indien gewenst verbinden . What could be more summery than beautiful turquoise agate? Postadres: iepengaard 24 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts