donderdag 30 juni 2016

Vacatures vishandel

Vis vacatures in Rotterdam. Bekijk online vacatures als vis in de branche Detailhandel op de grootste vacaturebank van Nederland. Vishandel vacatures beschikbaar op Indeed. De Viswinkel vacatures beschikbaar op Indeed.


Lijkt het jou leuk om bij een modern familiebedrijf te werken en vis ambachtelijk te verwerken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Medewerker vis fileren vacatures. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Zoek naar vacatures voor Vis.


Hieronder treft u vacatures (indien beschikbaar) binnen de Haasnoot Fish Group: Haasnoot Vis. Kom jij ons team versterken? Noordzee, nwe Ginnekenstraat.

Wij werken graag met vrolijke mensen die graag hun handen uit de mouwen steken. Samen pakken we aan en halen we alles uit de kast om . We slaan hier de mooiste vis uit de hele wereld aan de haak. Voor de levering van onze vis en visproducten zoeken wij een gemotiveerde . Als medewerker van deze visgroothandel in IJmuiden ga je vis sorteren. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vacatures bij vishandel Tel en Kegge garnalenhandel.


Wij zijn op zoek enthousiaste medewerkers. Solliciteer hier naar een leuke baan in de visbranche. Voor een viswinkel in de directe omgeving van de stad Groningen zijn wij op zoek naar een vakkundig verkoopmedewerker vis. Het betreft een vacature voor ca . Ben of ken jij iemand die ons team wil versterken?


Kijk hier of jij bent wie wij zoeken! Droom jij van een leuke baan als verkoopmedewerker bij een vishandel , vast niet! Zij zijn per direct opzoek naar een echte winkel topper om het team te versterken!

Werken in de viswinkel met veel afwisseling, een goede . Staat er op dit moment geen passende vacature op onze website?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts