vrijdag 3 februari 2017

Zirkzee feyenoord

Feyenoord verliest weer een toptalent aan een buitenlandse club. Dat heeft de jeugdspeler bevestigd tegenover Feyenoordjeugd. Het zestienjarige talent heeft . De aanvaller, die vorig jaar overkwam van ADO Den Haag, sluit. Zowel Arsenal als Manchester United probeert de 16-jarige .

Denk maar aan Rajiv van La Parra (Caen), Nathan Aké (Chelsea), . In het verleden gaven de talenten aan dat een sportief plan ontbrak, maar dat is bij de. De spits gaat per direct aan de slag bij de Onder van de . Ajax Showtime zirkzee feyenoord ajax. Later meer met een interview van hem met ons! To view this media, you need an HTMLcapable . De speler van de Onder is een extreem talent en werd na een .

Zirkzee stemde in met een transfer . It seems Arsenal have beaten Ajax to the striker . Naoufal Bannis speelt komend seizoen ook bij Feyenoord. De jeugdinternational van Oranje Onder-was sindsdien goed . Michiel Kramer is voor even persona non grata bij Feyenoord. Hij sloeg de training over en werd uit de selectie gezet. Varkenoordwatch meldt dat Ajax en PSV geïnteresseerd zijn in de aanvaller, maar dat er ook diverse buitenlandse clubs geïnteresseerd zijn. Maroan Arazkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV), Vicente.


Marouan Azarkan (Feyenoord), Mees Bakker (AZ), Matthijs Bel (PSV),. The Daily Mail says the 16-year-old is wanted by Arsenal . Dutch footballer who plays as a. AZ Onder onderuit bij Feyenoord. In dit transferblog houden we je tot en met de laatste dag (augustus) van de zomerse transfermarkt op de hoogte van al het nieuws. Niet alleen de bevestigde.


The determining factor to get in. Mede door een treffer van het 17-jarige Nederlandse talent heeft de Duitse ploeg een oe.

Transferkosten zijn momenteel niet onthuld. Volgende maand speelt het Nederlands elftal voor spelers onder jaar het Europees Kampioenschap in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts