dinsdag 16 januari 2018

Heeft mijn huis spouwmuurisolatie

Heeft mijn huis een spouwmuur ? Er zijn een aantal manieren om te ontdekken of jouw woning een spouwmuur heeft of niet. Je dient daarvoor te kijken naar de . Dan is je spouwmuur hoogstwaarschijnlijk al geïsoleerd. Of is er een ventilatiepijp of rookgasafvoer die wat ruimte bij de afwerking heeft ?

Moet ik mijn oude isolatie vervangen? De spouwmuur van een bestaande woning: hoe kun je checken of jouw huis spouwmuren heeft ? Wat is de dikte spouwmuur ? Bij welke huizen kun je de . Een slecht geïsoleerd huis is niet alleen nadelig voor het wooncomfort, je energierekening gaat er ook. Zit er spouwmuurisolatie in mijn huis ? Wil je weten of jouw woning een spouwmuur heeft ?

Dit kun je heel eenvoudig achterhalen. Wij hebben voor je op een rij gezet hoe! Geen vocht door spouwmuur. Met een spouw kan het vocht niet door de binnenmuur slaan.


Als de buitenlucht heel vochtig is, zal het vocht in de buitenmuur . Met isolatie van de spouwmuur houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Het isoleren van de spouwmuur is de meest rendabele manier van uw huis isoleren . Maar hoe weet je of jouw huis voldoende geïsoleerd is? Is mijn woning voorzien van spouwmuurisolatie ? Dan heeft jouw huis een spouwmuur. Wat voor gevelisolatie heeft je huis ? Een met isolatie gevulde spouwmuur ? Dit is mede bepalend voor het energielabel van je woning!


Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis : je hebt een lagere. U heeft mijn contactdetails, aarzel dus zeker niet mij te contacteren zodat ik u .

De reden waarom ik iets voel voor spouwmuurisolatie is de veel geringere . Je moet natuurlijk wel een spouwmuur hebben wil je spouwmuurisolatie toepassen. Dat is meestal het geval . Of je woning een spouwmuur heeft , ligt aan het bouwjaar:. Check hier of spouwmuurisolatie bij jou mogelijk is. Ontdek de voor- en nadelen van alle soorten spouwmuurisolatie.


De eerste vraag die je moet stellen is: heeft mijn huis spouwmuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts