dinsdag 9 januari 2018

Isover plat dak

Een plat dak is altijd dampdicht en daardoor lastig om aan de onderzijde te isoleren. Dit zal vaak leiden tot vochtproblemen. Bij platte daken is het daarom aan . Een platdak naïsoleren aan de binnenzijde is mogelijk met isolatieplaten van Isover in combinatie met Isover Vario KM Duplex UV klimaatfolie.


Comfortabel isoleren met Isover Comfortpanel.

Isover biedt nu echter wel een oplossing om dit mogelijk te maken. Het isoleren van je platte dak doe je eenvoudig met ons stappenplan. Je dak isoleren levert meer comfort op en bespaart je geld.


Zelf je platte dak van binnenuit isoleren? Isover vochtregulerende klimaatfolie (Vario KM). Met de online calculator van isolatiefabrikant Isover bereken je eenvoudig welk materiaal en hoeveel daarvan je nodig hebt voor jouw . Isolatie van merken als Rockwool, Isover en Knauf Online.

U vindt hier alleen de beste merken: Rockwool, Isover , Kingspan en Blauwplaat. Wil je alles in één keer makkelijk afgewerkt hebben, dan is het complete zoldersysteem van isover een goede keus. Vooraleer je de isolatielaag.


Bij het isoleren van een plat dak wordt de isolatie bovenop de dakbedekking gelegd. Isover Isoconfort glaswolrol 4mx2mx140mm vind je bij Afwerkingshop tegen de beste prijs. Ontdek onze uiterst scherpe prijs voor ISOVER Isoconfort - 60mm online op Bouwdepot. Bekijk de producten onder ISOVER ISOCONFORT 32. Ideale isolatie voor zolders en schuine daken.


Isover isocomfort is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Klik op de tekening en ontdek voor elke situatie de juiste ISOVER isolatie- producten en oplossingen. Alle isolatie en -luchtdichtingoplossingen voor de . Dit hygro-regulerend dampscherm past zich aan het vochtgehalte aan en zorgt zo voor een droog en gezond binnenklimaat.


Vanaf een omgevingsvochtigheid . De opbouw van het hellend dak. Thermische isolatie van het hellend dak.

Akoestische oplossing Isover. Saint Gobain Construction Products-Div Isover. Koop of Verkoop isover op Marktplaats. Voorzetwanden, Zoldervloeren, Schuin dak (spanten), Schuin dak (gordingen), Plat dak , . Bij dakisolatie wordt er een onderscheid gemaakt tussen een plat en hellend dak en tussen de isolatie op, tussen of onder de dakbedekking.


Voor het isoleren van een plat dak wordt er gewerkt met isolatieplaten waarop vervolgens de nieuwe dakbedekking (meestel epdm) wordt geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts