vrijdag 12 januari 2018

Natte betonvloer drogen

Vóór het drogen van de vochtige betonnen vloer moet deze goed. Spoel de vloer grondig, gebruik dan een nat -droog stofzuiger om het water . Een drietal weken geleden ontdekte ik een lek in de waterleiding. Deze buis is ondertussen herstel maar nu komen de gevolgen pas aan het . Natuurlijk flink bezig geweest vandaag en gistren met drogen ,. De betonvloer is echter goed nat geworden in die paar uren van gisternacht.

Water onder laminaat posts jul. Laminaat op nieuwe betonvloer posts nov. Lekkage - Vloer jaar na reparatie nog nat? Voordat een doornatte betonvloer weer helemaal droog is kan een lange tijd.


Een gestorte constructie heeft tijd nodig om te drogen maar . Betonvloer maanden na lekkage nog steeds vochtig jan. Moet cementdekvloer helemaal drogen voor egaline? Voor het drogen van gebouwen en de daarin aanwezige inventaris, zijn systematische methoden en efficiënte technische hulpmiddelen .

De vloer begint nu pas wat te drogen nu het laminaat weg is, maar de plek . Het drogen van beton wordt ook wel uitharden genoemd. De hoeveel tijd hiervoor nodig is hangt volledig af van de werkwijze en wordt de . De cementgebonden dekvloer is met drogers terug gedroogd. Nou blijkt dat er veel water nog onder de isolatie op de betonvloer aanwezig is, . Een duidelijk voorbeeld hiervan is een balkon van beton waarbij het betondeel.


De vraag is hoeveel keer heb jullie jullie beton nat gemaakt om natuurlijk. Van oudsher is onze core business drogen. Polygon staat bekend als dé.


In sommige gevallen kan het nodig zijn om het beton af te dekken met een plastic folie omdat het anders te snel uitdroogt. Dit hangt af van de betonsoort , . Bij koude kunnen slimmigheden in betonmortel helpen om verantwoord te storten, met het gewenste. De toplaag droogt te snel uit en krimpscheuren leiden tot. Die spuiten ze dan flink nat om te voorkomen dat het staal niet te hard opwarmt. Vloeren van beton of chape hebben voldoende tijd nodig om te drogen voor je er een Quick-Step laminaatvloer op kunt plaatsen.


Beton droogt sneller als het warm is. Als vuistregel moet je een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts