woensdag 31 oktober 2018

Houten kralen peuter

Helaas hebben wij niets gevonden voor houten rijg kralen peuter. Kinderen baby educatief spelen speelgoed sets houten bouwsteen peuter leren speelgoed. Mooie kwalitatief goede houten kralen.


Fijne motoriek trainen bij je peuter. Kralenpot met verschillende kralen en vormen en vijf rijgkoorden.

Het leukste houten speelgoed voor baby en peuter vind je bij Bart Smit! In onze webshop vind je de mooiste houten speelsets, puzzels, treinsets en meer. Als tiener en daarna ook nog wel maakte ik al zelf kettingen en armbanden. Peuterdochter is inmiddels ook dol op de houten kralen ! Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Alles in goede staat, enkel wat penstrepen op achterkant … € 00.


Een set van grote houten kralen in vrolijke kleurtjes.

Wij hebben een leuk assortiment grote houten kralen voor kinderen op voorraad. Fisher Price Stapelblokken (baby- peuter -speelgoed). Koffertje grote kralen van hout 1stuks. Houten kralen set van stuks, ca 2cm groot. Met grote kralen kan er al geregen worden vanaf de leeftijd van jaar.


Wat dacht je van een grote rijgvlinder van hout of een compleet circus met olifanten? Ben je op zoek naar een houten kralen ? Bijvoorbeeld voor het maken van een houten bijtring voor een baby of peuter ? Deze houten rijgkralen zijn geschikt voor scholen en kinderopvang. Groot assortiment aan houten rijgkralen. Deze ton vol met houten kralen zijn ideaal voor de beginnende rijger! Maak mooie kettingen met deze vrolijk gekleurde houten kralen.


Met deze kralen kan vanaf de peuterleeftijd al geoefend . Maak kettingen en armbanden met de houten parels van deze set. Met parels, meter roze draad en parels in de vorm van dieren en bloemen. De samenstelling van de doos is niet mer helemaal gelijk aan hetgeen er op het .

Afbeelding van Kleine peuter speelt met kleurrijke houten kralen stockfoto, beelden en stockfotografie. Kralen rijgen stimuleert de hand-oog coördinatie. De Kralenset Fruit bestaat uit verschillende fruit en groente soorten.


De kralen zijn gemaakt van verschillende soorten hout wat een mooi contrast geeft. Er is gebruik gemaakt van esdoorn- . Gelakte houten kralen met boorgat, maat 6mm, absoluut gifvrij en kleurecht. Kleur roo verpakt per 1stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts