vrijdag 12 april 2019

Werken met paarden vacatures

Paard en werk is de banensite voor iedereen geintresseerd in werk met of rondom paarden. Zoek voor de nieuwste Paarden vacatures in Nederland op Careerjet,. Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken ? Ervaring met rijden jonge paarden Sociaal Zelfstandig kunnen werken Geen tot mentaliteit Werkzaamheden: rijden en trainen van jonge paarden Alle . Op deze pagina vind je actuele vacatures in de paardenbranche.

De meest uiteenlopende vacatures op paardengebied vind je hier. Bekijk hier ons Paarden overzicht van beschikbare Paarden vacatures en solliciteer direct online! Wil jij af en toe een paardenoppasopdracht doen? Haras de Laubry zoekt: Half-time administratief bediende tijdelijke vervanging ( eind September tot eind Januari).


Het grootste aanbod werken met paarden online. Welk paard en werk u ook zoekt deze is te vinden op Horsetransfer. Meewerkend voorman erf- tuin- en paardenhouderij-inrichting.

Horst, Limburg Actief buitenwerk in een klein hecht team. Je werkt graag met hout, . Werken bij Paarden Oppas Service? Bekijk online vacatures bij Paarden Oppas Service op de grootste vacaturebank van Nederland. Zoek werk tussen alle Paarden vacatures van alle job sites en vacaturebanken in Nederland. Naast het werk rond de paarden worden er ook onderhoudswerkzaamheden . Voor onze trainingsstal van ijslandse paarden zijn wij op zoek naar een.


Ik weet van het stalwerk af aangezien ik zelf ook een pony op stal heb staan. Voor ons paardenpension en -fokkerij zoeken wij iemand die ons team komt versterken met. Je bent in staat fysiek belastend werk uit te voeren, je draagt regelmatig lasten. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB.


Staat er op dit moment geen passende vacature op de site? In het werken met paarden is ervaring het belangrijkste. De Manegemedewerker hoeft daarom niet over een passende opleiding te beschikken.


Zoek jij een leuke functie waarin je jouw hobby paardensport kunt combineren. Divoza Horseworld biedt u een uitdagende werkomgeving in een.

PaardenPunt Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe werkkracht. Vacature : Verantwoordelijke Communicatie. Ben je communicatief vaardig en grafisch sterk? Ik zoek werk Ik zoek personeel.


Eurohorsegrooms: je kan kiezen voor het GRATIS abonnement: hier krijg jij onze nieuwsbrief met daarin al onze vacatures. Opleiding therapeutisch werken met paarden groep Deze opleiding biedt een ruime basis om aan de slag te gaan met gerichte doelgroepen, met d… N. Werk vinden: Paarden manege - is makkelijk! België en in het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts