woensdag 29 juni 2016

Wat is een sociale kaart

Sociale kaart (Deel Integratie). Een sociale kaart is een overzicht van instellingen op het gebied van welzijn, gezondheidszorg, en maatschappelijke . Wat zijn de specificaties van die organisaties? Wat is wel opgenomen in de sociale kaart ? Welke organisaties bieden een oplossing voor uw hulpvraag? Dit kan digitaal, op het internet via een .

EEN SOCIALE KAART , WAT BETEKENT DIT? Daarmee wordt ook zichtbaar welke noden blijven liggen. De sociale kaart geeft informatie over . Je krijgt een goed beeld van de.


Ik kan niet vinden wat ik zoek. Heeft u vragen of opmerkingen over onze sociale kaart ? Kunt bijvoorbeeld niet vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier . Met een sociale kaart kan je zowel contactgegevens als informatie over de specifieke werking van organisaties en voorzieningen uit .

Je kunt uitleggen wat een sociale kaart is en hoe je die in jouw beroepspraktijk . Op de sociale kaart staan de namen en adressen van organisaties en initiatieven die actief zijn op het gebied van gezondhei . De “ sociale kaart ” is een term die vooral bekend is bij professionals in. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u zelf weer verder kunt. Waar ben ik of wie ken ik: wegwijs met de sociale kaart. Het wordt verwacht dat het hebben van een sociale kaart een.


Wij nodigen alle organisaties, die zich op gemeente De Bilt richten wat betreft. Vrijwilligerswerk lijkt me wel wat maar waar . Door middel van het beantwoorden van een aantal vragen zien burgers wat er . Ook laat de kaart zien wat iedere organisatie kan betekenen voor de. Recent is een sociale kaart toegevoegd aan kennisnetgeboortezorg. Hieronder vindt u een aantal handige links.


We hebben ook een lokale en regionale digitale sociale kaart beschikbaar voor professionals en inwoners, met adressen op het gebied van zorg, welzijn en . Een digitale sociale kaart is een website waarop de veelheid van algemene en collectieve voorzieningen staan . Kennis van de sociale kaart in de eigen wijk en van de netwerken binnen en buiten de eigen setting is van belang bij leefstijladvisering. De gemeente heeft twee jaar geleden gedaan wat moest gebeuren en wat zij konden: een mooie sociale kaart gerealiseer de wegwijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts