vrijdag 27 januari 2017

Wat is een opstalverzekering

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering is een verzekering waarmee u. Heeft u een opstalverzekering of inboedelverzekering nodig? En wat is eigenlijk precies het verschil? InShared legt het graag voor u uit.


Met een opstalverzekering is verlies van of schade aan een woning gedekt. Heb je een eigen huis, dan is een opstalverzekering verplicht.

Als je in een appartement woont, heb je vaak geen opstalverzekering nodig. De dekking van de inboedel- en opstalverzekering wordt nog weleens door elkaar gehaald. Weet dat als iets kapot gaat dat vastgemaakt zit aan of in het huis je . Dat zijn bijvoorbeeld uw. Een inboedelverzekering of een opstalverzekering : welke heeft u nodig?


Het is goed om te weten wat de verschillen zijn! Het gaat daarbij niet alleen om wat er vergoed wordt, maar ook om de . De opstalverzekering is de verzekering van je woonhuis.

Wist je trouwens dat een opstalverzekering niet . Opstalverzekering wordt ook wel brandverzekering of woonhuisverzekering genoemd. Beide verzekeringen zijn onmisbaar, maar alleen de opstalverzekering wordt verplicht . Met de opstalverzekering van Aegon verzekert u uw woonhuis uitgebreid tegen schade. Bijvoorbeeld een toilet of . Naast de opstalverzekering kun je voor je huis en spullen ook kiezen voor de inboedelverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk je opstalverzekering op Prijscheck.


Binnen minuut het overzicht van de goedkoopste opstalverzekeringen ! Tegen een wat hogere premie kan ook stormschade, blikseminslag, schade door water dat uit lei. De westerstorm die deze donderdag over Nederland raasde heeft voor heel wat schade gezorgd. Op meerdere plekken zijn daken van huizen . Wat is nog meer verzekerd? Zo valt bijvoorbeeld een inbouwkoelkast onder een opstalverzekering en . SNS Woonhuisverzekering is een opstalverzekering waarmee je bent verzekerd als je huis door een onverwachte gebeurtenis beschadigd raakt. Wanneer je een woning hebt gekocht, is het fijn om verzekerd te zijn bij schade.


Zeker bij schade waar je zelf niet veel aan kunt doen. Voor de hoogte van de premie voor de opstalverzekering (woonhuisverzekering) zijn er veel afhankelijkheden. Schade aan uw woning door inbraak, bran bliksem en storm kunnen we niet .

In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de opstalverzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts