vrijdag 31 mei 2019

Capelle aan den ijssel funda

Ruime HOEK-PATIOWONING gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 187m2. De woning is uitgerust met een hoogwaardige . Een royale en speels ingedeelde kamer eengezinswoning met fraaie ligging aan water en groen en met grote achtertuin en een . Leuke halfvrijstaande kluswoning met een ruime garage en een royale tuin op een prachtige locatie, gelegen op 200merfpachtgrond en . Direct aan het water gelegen 5-kamer eengezinswoning met achtertuin gelegen op het zuidoosten en stenen berging aan de voorzijde. Een TIP-TOP afgewerkte SPLITLEVEL HOEKWONING (kamers) met een erg leuke ligging langs het Vuykpark aan de Hollandsche IJssel op . De Schubertstraat is centraal gelegen tussen het overdekte winkelcentrum Puccinipassage en metrostation . Gelegen in het meest centrale deel van Capelle aan den IJssel heb je ook nog eens het gemak van alle voorzieningen in de directe omgeving.


Rustig woning maar toch gelegen op loopafstand van het . Bent u op zoek naar uw droomhuis? Wij bieden u deze ruime HOEKWONING aan met vijf slaapkamers, een royale en zonnige tuin op het . Met voldoende slaapkamers en verzorgde . Op unieke locatie gelegen, direct aan de Hollandsche IJssel , compleet gerenoveerde uitgebouwde hoek-woning met een karakteristieke . Een ROYAAL HERENHUIS (kamers) met GARAGE en een zonnige en diepe achtertuin op het Zuid – Westen gelegen op een rustig woonerf . In de gezellige wijk Schollevaar in Capelle aan den IJssel gelegen 3-kamer hoek -eengezinswoning met voor- en achtertuin (zuidwest) en . Hoekwoning nabij Centrum Capelle ! Een goed verzorgde HOEKWONING (kamers) in de gewilde en kindvriendelijke Merelbuurt! Een volledig naar eigen smaak in te richten 3-kamer appartement in Capelle aan den IJssel is waarnaar u op zoek bent?


Ruime en goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin, ruime berging en vrije ligging. Op een van de mooiste locaties met werkelijk schitterend uitzicht over de gehele IJssel , bevindt zich dit kamer appartement op de veertiende . Even buiten het drukke centrum van Capelle aan den IJssel , staat in de gemoedelijke De Ruyterstraat op nummer deze leuke onder kap . Keurig onderhouden en comfortabel 3-kamer APPARTEMENT op de topetage van het nette complex in de geliefde Bergenbuurt. Een leuke DRIVE-IN WONING (kamers) met een royale inpandige garage, zonnig balkon en een magnifiek dakterras voor elke zonnestraal!


Wonen in het centrum van Capelle aan den IJssel met winkelcentrum De Koperwiek en metrohalte op steenworpafstand en overige . Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. De diversiteit op het park is groot: van bouwbedrijf tot motorspecialist en van . Een woning kopen in Krimpen aan den IJssel begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Overzicht voor Wijnkoopsbaai Capelle Aan Den Ijssel. Toegang tot alle woningen in Rotterdam, van appartementen tot huizen.


Zoek in het grootste aanbod van koop- en huurhuizen of blijf per e-mail op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Bekijk bij Van Egmond Makelaardij B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts