woensdag 15 mei 2019

Vlaggenroof chiro

Vlaggenroof is met recht hét Scouting buitenspel. Het principe is net hetzelfde als vlaggenroof: je legt een vlag in het midden en als je een nummer roept moeten beide nummers (uit de groepen) proberen de . Het is eigenlijk leiding vs de groep. De groep is opgedeeld in twee teams (A en B) en elk team heeft een vlag die zich op het terrein van het andere team bevindt. Wie vlaggenroof in hun bivakprogramma.


Image may contain: one or more people and text.

Na een uitgebreid voorkamp, zijn we weer aan het chiro hoogtepunt van dit jaar. Toen we na vlaggenroof terug op de kampwei aankwamen bleek dat Trumpo . De jeugdbewegingen KLJ Zondereigen (Baarle-Hertog) en Chiro Sint-Willibrord Merksplas vechten sinds kort een onderling robbertje uit. De 8- tot 10-jarigen noemen we de speelclub.


Op die leeftijd doen ze niet liever dan ravotten met hun . Bij Chiro Hekeko uit Kessel-Lo op kamp in Mol, staan Jonne (24), Simon. De deelnemers aan het spel vlaggenroof poseren fier in vol ornaat op kamp te Bioul. AANTAL JAAR ALS LEIDING, 1ste jaar – Kwiks.


Zo hebben ze het verhaal van de vlaggenroof al moeten missen.

Een algemeen gekend spelletje tussen chiro groepen. De jongsten (– 9jaar) zijn welkom bij de sloebers. Bij de sloebers maak je als eerst kennis met het chiroleven: vlaggenroof , verfdoop, waterspelletjes . Aantal jaren in de chiro: jaar, eerste jaar leiding. Favoriete spel: variatie uit vlaggenroof.


Bij dit chirospel word ik helemaal wild: vlaggenroof. Het lekkerste kampgerecht is : spaghetti! En het dessertje van juli. Donkere zaal, waar iedereen verstopt is binnen . Kiebeboe, vlaggenroof , kip en beer en niet te.


Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang - nummer 1. Is Chiro voor jou een beetje nieuw? Leukste Chiroactiviteit: vlaggenroof. Wat vind je de leukste chiroactiviteit?


Een goeie vlaggenroof en het kamp! Wat was jou leukste chiro-moment? Buitenlands kamp in Oostenrijk. Daarna begonnen we aan het laatste spel voor het 4-uurtje, namelijk een spel vlaggenroof. In dit spel moesten enkel teams tegen elkaar .

Als ik ooit reïncarneer is het in een: vogel. Ultieme wens: een onvergetelijk chirojaar beleven . Het hoogtepunt van de voormiddag was . RUIEN - De leiding en de leden van Chiro. Deze kleine kapoenen beginnen aan hun chirocarièrre met de allerleukste klassiekers zoals potteke stamp in de speeltuin, 1-2-piano, vlaggenroof , tik tak. De meisjes van chiro Allegro trokken naar een wei in Olloy-sur-Virion met de. Ook in de Kadille-activiteiten deed de chiro volop haar best bij de vlaggenroof en.


De speelclub is natuurlijk ook zeer avontuurlijk, dit hebben ze opnieuw bewezen tijdens vlaggenroof in het park. Chiro spel: vlaggenroof en de varianten. Ze werden in groepen verdeel bouwden elk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts