donderdag 20 juni 2019

Dier zoeken op chipnummer

Waar is mijn huisdier geregistreerd? Op deze pagina kunt u naar de gegevens van een dier en de eigenaar zoeken indien u het chipnummer van het dier weet. Hoewel dit technisch gezien zeer . Deze zoekmachine bieden wij aan als stichting Samenwerkende Databanken . Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren.


Na registratie van het chipnummer is de eigenaar van een gevonden huisdier snel terug te vinden.

Indien de chip geregistreerd is bij een Nederlandse databank krijg je de bijbehorende gegevens te . Aarzel dus niet om uw dierenarts te vragen uw dier te registreren in de. Europese databank een gezelschapsdier is geregistreerd. Identificatie en registratie van je huisdier. Voer het chipnummer in het zoekveld van DogID in. Registratie van hon kat en ander huisdier.


Honden en katten registreren bij huisdier -registratie. Meerdere chipnummers in één handeling registreren.

Als het dier gechipt is én het chipnummer juist geregistreerd staat bij een databank, kunnen de medewerkers van het dierenasiel of de dierenambulance de . Zoekfunctie met dierkwijt. Elke chip bevat een chipnummer. Chips die hieraan voldoen hebben een . U kunt eenvoudig zoeken in de database van vermiste dieren door op de onderstaande link te klikken en uw woonplaats in de voeren. Bekijk hier of uw dier inmiddels al door iemand is gevonden en bij een asiel is. Gebruik onderstaande filters om het zoekresultaat te verfijnen.


Lees hoe u het chipnummer van uw hond kan overschrijven, wanneer u een hond heeft overgenomen van een andere eigenaar. De chip, die in een klein buisje zit, wordt met een naald onder de huid aan de linkerzijde van de hals ingebracht. Dat doet nauwelijks tot geen pijn. Zo is uw huisdier altijd bij u terug te brengen wanneer deze is vermist. Als de eigenaar of houder dan bijv.


De transponder bevat een uniek nummer van vijftien cijfers waardoor de identiteit van een dier makkelijk te achterhalen is. Om het identificatienummer te . Vul het chipnummer in op het invulveld hiernaast. Mijn vermiste kat is teruggevonden en zit in een asiel.


Het originele paspoort moet altijd bij het paard zijn, ook als het dier niet bij de eigenaar zelf gestald is.

Nadat je huisdier door de dierenarts van een chip is voorzien, moet het dier nog. Allereerst: zoek het chipnummer van je dier op. Houders van honden zijn verplicht hun dieren te registreren en elektronisch te identificeren met behulp van een chip. Door het chippen en registreren van alle . Maar wat veel mensen niet weten of vergeten is dat u er ook voor moet zorgen dat u uw dier met het chipnummer registreert bij een databank. Laat uw dier chippen én meld een vermist huisdier altijd snel bij Amivedi.


Ook is identificatie van dieren nuttig bij het tegengaan van malafide handel en bij het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts