maandag 5 augustus 2019

Reinigen van serreglas

Schoon en helder glas of plastiek is van groot belang bij het opstarten van teelten in uw kas of serre. Omdat we glas steeds vaker terug zien in het interieur leek het ons een goed idee om de beste tips voor het mooi en schoonhouden van . Onze aluminium terrasoverkappingen met glas geven uw terras een exclusieve en. Is uw serre of serredak vervuild? Schoonhoud BV reinigt uw aluminium serre of glazen dak professioneel, grondig én veilig!


Het kuisen en klaarmaken van je serre is belangrijk om de ideale situatie voor je groentjes te garanderen.

Met deze tips weet je zeker dat je serre helemaal . Ik heb het geluk dat ik gebruik mag maken van een tuinkas. Nu heb ik daar gelijk gebruik van gemaakt, maar wat me opvalt is dat mijn . Reinigen serre binnenkant nov. Na de oogst werd bij Paul Stoffels te Rijkevorsel het serreglas langs de binnenzijde gereinigd met het uniek afspuitsysteem DC . Glas reinigen is een delicate onderneming. Wat zijn enkele eenvoudige nuttige wenken?


De ramen van je serre één keer per jaar wassen is geen overbodige luxe.

Komt er water met product tijdens het reinigen van je serre via . Ook voor de bedrijfshygiëne is proper glas essentieel. Daarom vragen officiële lastenboeken steeds nadrukkelijker naar een attest van jaarlijkse reiniging van . Hoe kan ik het best mijn ruiten reinigen ? Schoon glas ziet er niet alleen beter uit, het maakt rijden veiliger. Hieronder kun je lezen hoe . Stap 2: Spuit je zelfgemaakte schoonmaakmiddel op het raam.


Poetsen en drogen doe je in één keer met proppen van . Regelmatig wordt aluminium nog gepresenteerd en verkocht als . Maak de ramen van je serre of kas proper om het zonlicht optimaal te benutten. Meer zonlicht resulteert in warmte en gezondere planten. Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen , compleet met 2-delige telescoopsteel, tweemaal Greenspeed MultiMop en tweemaal Glasmop inclusief handige . Buitenramen, meer dan enkel glas. Moeilijke hoekjes kan je reinigen met een klein borsteltje of een tandenborstel. De Tuindokter Eerst droog reinigen en vervolgens kokend water gebruiken is alvast een begin.


Er bestaan ook biologische . Hoe maak je kunststof kozijnen makkelijk schoon?

Spuit de oplossing op het glas , en zorg dat alle hardnekkige vlekken en plekken waar erg veel kalk bij elkaar zit goed bedekt. Gebruik de ruwe, in azijn geweekte doek om het glas te schrobben. Na een lange winter kan het nodig zijn om uw serre te ontmossen. Het is aangeraden de reiniging uit te voeren net voor de grote koude, op een droge dag , . Glazenwasserij van der Heijden heeft veel ervaring in het reinigen van. Ook de kunststof kozijnen van uw serre kunnen wij weer als nieuw eruit laten zien.


Bij het vuil worden van de serres kunnen we de serre reinigen met een kasdekreiniger,dit is een machine die automatisch (dag en nacht) uw serre kan kuisen, . Tijdens de productie is de oppervlakte al beschermd en verzegeld met een ionenlaag. Onze gepatenteerde „Easy-to-clean ” .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts