woensdag 2 oktober 2019

Lasersnijden kunststof

Lasermarkeren, lasergraveren en lasersnijden van kunststoffen met Trotec lasersnijmachines. De volgende kunststoffen kunnen o. Bij Reijnders Graveer en Lasertechniek bent u aan het juiste adres voor o. Acryflex is gespecialiseerd in lasersnijden en graveren. De snelheid varieert ruwweg tussen de (bij staal) en (bij kunststof ) meter per minuut.


Bij Piant kunt u terecht voor het meest minutieuze werk.

We lasersnijden alle denkbare materialen: van kunststof tot plexiglas. Behoefte een professionele lasersnijders? BRM Lasers biedt de oplossing voor het lasersnijden van kunststof ! Wij laseren elke denkbare vorm voor u uit acrylaat, in elke gewenste kleur. Hoge precisie, hoogwaardige afwerking. Onlangs mochten wij weer een prachtig project doen met kunststof logo en . Diverse kunststoffen lasersnijden.


Lasernijden van letters in vele kleuren maar ook het lasergraveren van tekst- of naambordjes. CREis een werkplaats in het centrum van Amsterdam, met een groot formaat lasersnijder voor het lasersnijden kunststof en o.

Lasersnijmachines zijn ideaal voor het snijden van folie uit kunststof. Het lasersnijden is bij de kleinste contouren nauwkeurig, snel en uiterst flexibel. Bekijk de trucs en tips voor acrylaat. Kunststof lasersnijden gaat snel, levert een gladde rand op en nauwelijks spanning in het materiaal. Bij Fleva Products bent u aan het juiste adres voor o. Polyacetaal (ook bekend als Delrin of POM) is kunststof voor technische.


Maar naast het lasersnijden zelf werken wij aan een aantal leuke projecten die het . Acrylaat is een sterke kunststof die bijzonder mooi te lasersnijden is. Het is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en diktes. Afhankelijk van het soort kunststof , bieden lasersnijden , lasergraveren en lasermarkeren vele voordelen: Bij het lasersnijden van bijvoorbeeld acryl, zal de.


BMTEC is gespecialiseerd in het ontwikkeling en vervaardiging van prototypes en productie series. Lion Lasers maakt machines voor lasergraveren, markeren en lasersnijden. Jaarlijks fabriceert BMTEC duizenden op maat gemaakte kunststof. Voor het lasersnijden van kunststoffen maken wij gebruik van high tech lasermachines.


Laserbeest is dé creatieve fabriek waar u uw idee kunt omzetten in een lasergesneden product. Snel, accuraat en professioneel. Grote aantallen en enkele . Of het nu gaat om het lasersnijden van kunststof of het aanbrengen van uw logo in kunststoffen (d.m.v graveren), GV Laser heeft een passend aanbod van .

De Rayjet is geschikt voor kunststof lasersnijden tot een dikte van mm. Acryl en plastic laminaten zijn de hiervoor het meest gebruikte materialen. Laserbewerkingen als lasersnijden -lasergraveren zijn mogelijk bij Screen70.


Ook helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste kunststof voor u. Kunststoffen zijn zeer goed te lasersnijden en te watersnijden. Vraag vrijblijvend prijsopgave aan. Onze super laser snij- graveermachine stelt Agulon. CO2- lasersnijden is ideaal voor processen die een hoge mate van.


Yinuo levert een lage kosten precisie kunststof lasersnijden en lasergravure service voor uw toepassing. Als een aangepaste kunststof lasersnijden leverancier, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts