donderdag 5 februari 2015

Breedte lengte hoogte

Gewoonlijk zijn dat lengte , breedte en hoogte. Breedte x diepte x hoogte is een helderder definitie. Hopelijk kunnen jullie me helpen want ik kom er niet uit.


Het opmerkelijke in het bovenstaande vers is dat Paulus niet specifiek aangeeft waar hij op doelt bij breedte , lengte , hoogte en diepte. Vertalingen in context van lengte , hoogte , breedte in Nederlands-Engels van Reverso Context: Een multidimensionaal meetinstrument dient voor de bepaling.

Je kunt online de inhoud berekenen aan de hand van de lengte , de breedte en de hoogte. We maken het je online graag gemakkelijk, zodat je daar zelf geen . ALGEMENE REGELS IN VERBAND MET LADING. Algemene regels: - De lading van een voertuig moet zodanig geschikt en vastgemaakt worden en indien.


Afmetingen van enkele modellen. Wat zijn de lengte hoogte en breedte van een brommobiel? MeterEuropallet plaatsen. ELLEN de breedte en hoogte , en oELLEN de lengte.

De breedte van de Schrift bestaat in de veelheid van haar delen, de lengte in de beschrijving van tijden en tijdperken, de hoogte in de beschrijving van heilige . Hart koppeling tot achterzijde voertuig. En dat de even gelyke hoogte en uitstek van. Loofwerk spreekt, maar eene driederley meeting der Tafel vermel de lengte , breedte en hoogte.


Voor het opmeten van lengte en breedte is een rolmaat of duimstok voldoende. Bijvoorbeeld: Een driehoek met een basis van 0. Op de hoogte blijven van kinder- en jeugdliteratuur Voor een leraar die het (heel) belangrijk vindt dat leerlingen lezen, is het wenselijk dat hij of zij zelf goed op . Y= Maximale laadlengte bij . De inhoud = lengte x breedte x hoogte. Met een moderne sextant kan de hoogte van de Poolster tot op boogseconden . Een fijne kleurrijke hangmat met . Om die reden buig ik mijn knieen voor de Vader, naar wie alle . Hoogte is de tegenstelling tot diepte.


Maar we hebben in onze taal geen tegenstelling tot de begrippen lengte en breedte ! Berekenen van volume ( lengte , breedte , hoogte ) van een balk. Handige strip voor het maken van een lade-indeling voor het netjes opbergen van de materialen in de lade, breedteschot (te gebruiken i.c.m. diepteschot) . G, Totale breedte zonder buitenspiegels, 1.

Z Maximale laadlengte , 611. Z Laadlengte achter de zetels, 937. Model, Binnenmaten, Buitenmaten. INHOUD = lengte x breedte x hoogte. Hoeveel water zal er in dit zwembad gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts