donderdag 26 februari 2015

Siertralies deur

Koop of Verkoop siertralie op Marktplaats. Voor montage aan de buitenzijde van de deur of raam. Voor ramen in de voordeur zijn siertralies een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing.


Vervaardigd uit sterk gelast staal. Pasklaar voor ramen en deuren. Verstelbaar in de breedte.

Met een eigentijds ontwerp is het een mooi alternatief voor standaard . BOCHT 45° MET DEUR ROOKKANAAL ZWART STAAL MM 1MM. De Tralies van Toplock worden op maat gemaakt of zijn verstelbaar zodat er altijd een passende oplossing is. Tralies voor een raam of deur zijn soms een noodzakelijk kwaad. Siertralie voor glasdelen in deuren of ramen.


Toch zorgt Bouwsmederij Noël dat dit een decoratief element kan worden voor uw woning. Set bestaande uit siertralie : 1x 60cm x 60cm. Deze set is geschikt voor voordeuren met twee ramen.

Nu bestaan er siertralies maar ik kan deze niet bevestigen omdat het kozijn van de deur te smal is en een barrierestang vind ik persoonlijk niet echt wat. Saftiline schaarhekken achter elke deur en ieder raam. Al is het maar voor even, sluit alle ramen en deuren goed af en draai alles op slot , ook op de bovenverdieping. Inbrekers hebben weinig tijd nodig om je woning . Diverse soorten siertralies leverbaar voor deuren en ramen en goedgekeurd voor het politie keurmerk en SKG. De tralies zijn gemaakt van rvs en kunnen ook.


Voor de massief houten deur , verstevigd met siertralies en versierd met regenboogvlaggetjes, staat een portier strategisch opgesteld. De siertralies zijn ontwikkeld voor glaspanelen in deuren en zijlichten. Ze bestaan uit zwart geëpoxeerd staal en zijn bedoeld voor montage in . De SecuBar Deco is een eigentijds vormgegeven siertralie voor inbraakgevoelige. Alle kleinere ramen — de ramen die je open kon zetten — hadden siertralies , de grote niet.


Fanie zat een beetje voorovergebogen op het stoepje voor zijn deur. Bij de siertralie voor zijlichtjes, kan de dagmaat kleiner. Beveilig ramen met glasbreukmelders, luiken of eventueel siertralies. Zet waardevolle voorwerpen niet bij de voordeur , een glazen deur of raam.


Inclusief aluminium siertralie en draairaam met mat chroom kleurig beslag . Het slot is het mechanisme wat de deur of het raam vergrendeld.

Bij oude woningen is de voordeur vaak voorzien van een siertralie hekwerk voor het raam. Een buitendeur is niet zomaar een deur , een buitendeur zegt iets over de uitstraling van je. Tezelfdertijd kregen alle vensters van de parterre siertralies in neo-Lodewijk XIV vormen.


Ook tevens een uitgebreid assortiment van Secu met onder meer secustrips voor de deur raambeveiliging en siertralie. Alle bij ons aangekochte artikelen . Heb jij een soortgelijke klus?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts