vrijdag 27 februari 2015

Zwemles dongen

Om u hierbij te stimuleren hebben we de zwemles -oefenpas ingevoerd. Het recreatiebad van De Vennen staat tot in de verre omtrek van Dongen bekend als een fantastisch speelparadijs voor kinderen. Een spetterende waterval . Ben je op zoek naar zwemles in Breda, Dongen of Raamsdonksveer?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom gratis proefzwemmen en ervaar jaar . Het kan met onze snelcursus zwemles. De snelcursus maakt het mogelijk om in gemiddeld tot maanden een A-diploma te . Tijdens onze weekcursus krijgen kinderen uur zwemles in één week, wat overeenkomt met weken normale zwemles. Dé cursus voor snel resultaat dus! Al onze kinderen krijgen zwemles van een enthousiaste, kindvriendelijke en gekwalificeerde zwemdocent.


Praktische informatie over onze zwemles vind je hier!

Privé zwemles bij Arendse health club is volledig maatwerk en toegespitst op het zwemniveau van je kind. Maak nu kennis en kom gratis proefzwemmen. Dit betekent dat De Vennen dient te voldoen aan de Licentie Zwem-ABC met daarin nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor . Locatiemanager: Cees van Dongen. Voor de tijden van de zwemlessen kun je contact opnemen met de receptie van het . Meer bewegen voor Ouderen.


Vraag je je weleens af waarom je kind moeite heeft met zwemles en niet vooruit komt? De kans is groot dat onze kinderfysiotherapeut je hierbij kan helpen. Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen. Zwemlessen voor kinderen vanaf jaar bij Multifit.


Geniet van de beste begeleiding in kleine groepen en een diplomagarantie. Wat houd een zwemles bij zwembad Olympia in? Het bad is makkelijk toegankelijk voor inwoners van Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel en Dongen. Met vier jaar beginnen ook de gewone zwemlessen voor het Zwem-ABC.


Door al op heel jonge leeftijd met zwemmen te beginnen, voelt het kind zich al snel vrij . Niet aan zwemles voor Nederlandse kinderen en daarom ook niet voor vluchtelingen.

Oudere vrouw ernstig gewond na aanrijding in Dongen. Voor onze locatie in Dongen zijn we op zoek naar een allround fitnessmedewerker met als specialisatie fitness, zwemles en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts