zondag 15 februari 2015

Oud timmermansgereedschap

Koop of Verkoop oud gereedschap op Marktplaats. Op website van antiek gereedschpa verzamelaar Mart van Gompel treft u info en afbeeldingen aan van oa. Hieronder in verkleinde vorm het fotoarchief van oude gereedschappen.


Oude densimeter en thermometers. Lot oude instrumenten, Densimeter van Elite Thermometer van Atomic Met.

Lepelboren met rechts een paalmes. Het paalmes voor het bijwerken van blokken hout. Eppinga heeft een verzameling uit vele soorten en maten oud gereedschap en aanverwante materialen.


Een blokschaaf, spanzaag en een . Zij zijn gegrepen door de bijzondere uitstraling die een stuk oud gereedschap kan hebben en door het in de loop van generaties . Een zicht of pik is een landbouwwerktuig voor het maaien van graan dat het midden houdt tussen een zeis en een sikkel. Het is niet duidelijk of de zicht is . Online veilinghuis Cata: Lot oud timmermansgereedschap bestaande uit items.

Welkom op de website van onze vereniging Ambacht en Gereedschap ! Allemaal enthousiastelingen van het oude ambacht en de gereedschappen die . Dit stuk gereedschap, dat lijkt op een soort vork, heb ik gevonden in een doos met oud timmermansgereedschap. Ik weet dat die doos ook van een timmerman. Download prachtige gratis afbeeldingen over Oud Gereedschap. Onze verzameling handgereedschap is uniek.


Met de hand gesmee roestvrij staal van Oer Hollandse kwaliteit. Praxis heeft een inzamelpunt, waar oud gereedschap ingeleverd kan worden voor gebruik door mensen in ontwikkelingslanden. Stichting Gered Gereedschap. Voorschoten - De hele maand januari en februari kan je ( oud ) gereedschap inleveren bij de Wereldwinkel in Voorschoten.


Alle (tuin)gereedschap is welkom,. Heb je nog oud gereedschap ? Wat eigenlijk nog veel te goed is om weg te doen maar je gebruikt het niet meer? Lever het dan in bij een van . Is het voor jou tijd om je woning op te knappen, maar heb je alleen nog oud gereedschap liggen? Shop dan op Batibouw je nieuwe tools.


Aan goed gereedschap herkent men de vakman.

Consultancy is kostbaar, maar kan heel veel waarde toevoegen aan uw onderneming. Inzameling oud gereedschap. Franciscus wordt zaterdag mei weer een inzameling gehouden voor . Ben je de schuur aan het opruimen en heb je gereedschap dat je nooit gebruikt? Maak kunst van oud gereedschap.


Alie van Veldhuizen maakt kleurige mozaïeken op oud tuingereedschap. Groot en klein, alles wordt voorzien van de leukste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts