dinsdag 30 mei 2017

Gtl diesel tanken

Wij zijn nu over gegaan op GTL van Texaco, bij een pomp in Sneek aan de Houkesloot. De eerste tank was nog een melange van liter diesel en dus 1liter . Waar kun je in Nederland als watersporter GTL tanken aan het water? In diverse havens in Friesland en enkele daarbuiten kunt u tegenwoordig een nieuwe dieselsoort tanken : GTL diesel.


Het belangrijkste verschil tussen GTL en gewone diesel is dat GTL van. Een vraag die telkens weer terug komt is de volgende: Kun je GTL tanken terwijl er nog een rest conventionele diesel in je tank aanwezig is, .

Hier vind u een overzicht van alle plaatsen die GTL aanbieden. GTL , de milieuvriendelijke brandstof voor onze klanten. Alleen tanken op afspraak. Om bij deze sites tanken , heeft u een euroShell Card nodig. Begin vorig jaar werd ik gewezen op het gebruik van GTL - diesel , dit is een.


GTL zou niet gevoelig zijn voor bacteriën groei in de tank. Dieseldokter en motormonteur Fer Clerc is positief over gtl. Mobiele Tankcleaning Zeiler en dieselexpert Kees Kingma is.

GTL Fuel van Shell is een dieselbrandstof welke gemaakt is vanuit aardgas. Kies voor GTL in plaats van diesel om de luchtkwaliteit in de omgeving te verbeteren. Ook de opmars van GTL en het verdwijnen van tankplaatsen is nauwelijks bij te houden. Shell GTL Fuel is met de OQ Value- tankpas beschikbaar in Hulst, Ter Aar, . Om de website van TankPro.


ProMedia Group gebruik van cookies. Je hoeft niets aan je motor te doen, je kan voor elke dieselmotor gewoon GTL FUEL tanken. GTL heeft geen kleur, het ziet er uit als schoon . Waarom wordt het rijden op GTL in plaats van diesel niet beter. Sinds enige tijd is onze dieselpomp voorzien van GTL diesel. GTL diesel is de milieuvriendelijke soort diesel voor de scheepsvaart.


We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. GTL is een innovatieve vloeibare brandstof, afgeleid van aardgas. Het is een vloeibare dieselbrandstof die op synthetische wijze . Texaco biedt met de premium brandstoffen Euro XL en Diesel XL een brandstof die merkbaar zuiniger,.


GTL is de afkorting voor Gas To Liquid (van gas naar vloeibaar). De afvalsector in Nederland stapt meer en meer af van diesel als brandstof.

Navullen geschiedt op een vergelijkbare manier als het tanken van diesel. Op zoek naar een tankstation aan het water in Echtenerbrug aan het Tjeukemeer ? De Merenpoort heeft TRAXX Diesel en Euro benzine. Voor Tankstation Shell Tatelaar in Didam reden te meer de synthetisch gewonnen, extreem schone diesel Shell GTL (Gas To Liquid) Fuel te verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts