dinsdag 23 mei 2017

Lasercladden

Om onze service en reparatie activiteiten te kunnen ondersteunen bieden wij een service op het gebied van lasercladden aan. Naast aanbrengen van harde, slijt en corrosie werende lagen is laser cladden zeer geschikt om onderdelen terug te brengen naar . Lasercladden als alternatief. Met name gaat het daarbij om . Onderzoek naar toepassing van lasercladden.

Promotoren: Antoine De Henau, dhr. Masterproef ingediend tot het behalen van. Naast conventioneel lasercladden (geschikt voor allerlei geometrieën) biedt Hornet nu dan ook systemen aan voor ultra highspeed cladden . De conventionele techniek wordt al jaren toegepast . Ultra high speed lasercladding is een technologie om snel, betaalbaar en milieuvriendelijk slijtvaste en anticorrosie deklagen aan te brengen . Hornet ontwikkelt zich tot procesleverancier van lasercladden.


Wat is ons idee en de huidige status? Binnen Schaaf- en Boorwerk Rotterdam B.

Bij lasercladden wordt er door middel van metaalpoeder het werkstuk gesmolten en zo hersteld. Dit verlengt de levensduur van het werkstuk en maakt het . Het lasercladden is interessant voor onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, corrosie, aantasting bij hoge temperatuur enz. Doorgaans zijn dit vitale . Hornet levert creatieve oplossingen voor lasercladden.


HERSTELLEN EN VERBETEREN VAN. Kostenbesparende reparatie van metaalbeschadigingen. Soms gaat er iets mis en beschadigt een . Ze bedachten een technologie om ultra high speed te kunnen lasercladden. De prijs heeft ook een Nederlands tintje.


D LASERCLADDEN KRUIPT UIT HET. HOKJE VAN DE REPARATIEWERELD. Door een laserstraal van een hoogvermogen-laser wordt een dunne laag van . Een nieuwe manier van lasercladden stopt de vorming van corrosie. Fraunhofer prijs voor ultrasnel lasercladden.


De start up is een spin-off van VITO en gebruikt daarvan patenten.

Procescertificatie laserlassen en lasercladden nagenoeg gereed. Je zal maar als bedrijf een lasproces hebben dat . Revamo uit Meppel heeft dit jaar de productiemogelijkheden verder uitgebreid door lasercladden in het productieprogramma op te nemen. Het proces van het lasercladden. De techniek heeft echter zijn beperkingen . Bijzonder is de nozzle, die geschikt is voor draad- en poedertoevoer.


Nieuwe toepassingen van lasercladden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts