maandag 29 mei 2017

Knipvoeg maken

De knipvoeg is een lastige voeg om goed te maken en het wordt dan ook alleen gezet door een gediplomeerde vakman. Het voegwerk van een huis bezet . Voor het maken van een snij- of knipvoeg zal het bereiden van de specie zorgvuldig moeten gebeuren. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld [. Hoe wordt dit nu precies gedaan? Het belangrijkste is de juiste . Want om een knipvoeg te maken heb je speciaal gereedschap nodig. Wat zijn een knipvoeg en snijvoeg.


Niet voor iedereen is direct duidelijk wat een knipvoeg is. Eenvoudig uitgelegd gaat het om een voeg, die iets uitsteekt ten opzichte van de steen. Leer zelf knipvoegen (snijvoegen) tussen de bakstenen van uw huis te maken in een workshop bij BeQwaam Baarn. Demonstratie op Open Monumentendag 2015. Door bij het voegen gebruik te maken van de daggestreep was het grillige verloop van de.


Bij de knipvoeg steekt het voegwerk iets voor het metselwerk uit. Ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Er is specialistische kennis en ervaring voor nodig. Een knipvoeg maken is niet voor iedereen weggelegd.


Wilt u zelf niet gaan tobben? Ik heb een tuinmuurtje en daar wou ik graag een knipvoeg inzetten. Welk zand ben ik daar voor nodig en hoe moet ik de specie maken ? Voor de knipvoeg maken wij gebruik van zowel schelpkalkmortel als fabrieksmortel. Deze laatste kan elke gewenst kleur krijgen.


Hierdoor is het mogelijk om . Berbo Voegwerken is gecertificeerd restauratievoeger en gespecialiseerd in ambachtelijke voegsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts