vrijdag 19 mei 2017

Gevel aanpassen vergunning

Wanneer vergunningvrij , wanneer een omgevingsvergunning nodig? Stel je wijzigt de gevel , heb je dan een vergunning nodig? Is gevelwijziging vergunningvrij of niet?


Tegenstanders veronderstellen dat het . U maakt van twee ramen één groot raam, vervangt de openslaande deuren door . Gewoon onderhoud omgevingsvergunningvrij.

Aanbrengen of veranderen van kozijnen of het veranderen van gevelpanelen. Werken aan zijgevels , achtergevels en het dak. Wijzigt die toch, dan moet je mogelijk wél een vergunning aanvragen.


Kleine onderhoudswerken zijn niet vergunningsplichtig. Stabiliteitswerken zijn in vele gevallen meldingsplichtig. Wellicht ben je research aan het doen omtrent gevelrenovatie en stel je. Droom je ervan om je gevel te schilderen en in een nieuw kleedje te steken?


In sommige situaties is een vergunning nodig van de gemeente.

Het vervangen van kozijnen valt onder het aanpassen van de gevel. Vink alle werkzaamheden binnen de omgevingsvergunning aan die u wilt toevoegen. Nieuw kozijn plaatsen of bestaand kozijn of gevelpaneel veranderen . Dit is onder bepaalde voorwaarden toegestaan.


Het maken van een nieuwe gevelopening is vergunningvrij in de achtergevel of een niet naar . Een overzicht van de veel gestelde vragen over vergunningvrij bouwen is hier onder. Is het uitbreken van de bestaande dragende gevel ten behoeve van een. Bij onze bouwaanvraag (plan architect) hadden hebben wij voor licht beige gevelsteen gekozen. Wij vangen eind deze maand aan met de . U hoeft maar één vergunning aan te vragen voor al uw werkzaamheden.


Instellingen aanpassenOpslaan. De bescherming van een monument gaat trouwens verder dan alleen de gevel. Monument, vergunning werkzaamheden aanvragen. Wilt u weten of u wel of geen.


Denk aan borden aan de gevel of verlichting. Voor veel werkzaamheden is een omgevingsvergunning nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts