woensdag 16 augustus 2017

Plexiglas reinigen met allesreiniger

Het schoonmaken en schoon houden van plexiglas vergt iets meer aandacht dan het reinigen van glas. Dat komt omdat plexiglas krasgevoeliger is dan . Maak gebruik van onze tips voor het schoonmaken . Onderhoud en reinigen van plexi. Instructies van de firma Otto Wolff, officieel invoerder in België van Plexiglas. De kunststof overkapping schoonmaken is een klus die vaak onnodig wordt uitgesteld. Hoe je hem weer helemaal schoon kunt maken vertellen we in dit artikel!


Kunststofonderdelen aan de buitenkant van de caravan reinigen. De enige vloeistof die met acryl ( plexiglas ) in contact mag komen is water, met toevoeging. U kunt het plexiglas schoonmaken met heel veel lauw water met bijv. Dreft en zo min mogelijk nawrijven met een doek. Mijn vrouw moest zonodig met een schuursponsje even een vlekje wegwerken op het transparante plexiglas raam van onze camper.


Plexiglas schoonmaken of polijsten bestel uw schoonmaak kit bij Dokter Plexiglas. Baden en douchebakken vervaardigd uit acryl of Quaryl kunt u reinigen met en. Ik had een vraagje over waarmee maken jullie je plexiglas schoon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts