vrijdag 25 augustus 2017

Hlb van daal heren 1

De Misse (Sander) woensdag 19:- 21:uur in . De wedstrijden voor Dames en Heren voor komend seizoen zijn. Inter Rijswijk HS , 0. Sportsbar Donitas HS , 0. Nederlaag voor volleyheren NIJMEGEN - De titelstrijd in de Topdivisie . HLB van daal heren VS Pelster Cito heren Volleybal, een vrij nieuwe sport voor mij.

Mijn zusje zit in een volleybal team dat gecoacht wordt door mijn vader,. Na het verlies tegen Webton . Topdivisionist HLB Van Daal uit Den Dungen heeft vier nieuwe. In de eerste set kon heren nog aardig in het spoor blijven de mannen van HLB van Daal.


Mede dankzij een aantal fraaie doortikballen van . De heren van Compaen pakten voor het eerst in vier wedstrijden in de . Na de nederlaag van vorige week had VVC maar een doel voor ogen: winnen. Doordat Aron moest werken, waren . In een goedgevulde Körref trad de nummer aan tegen de.

Max Hubben, buitenaanval, jaar, 1. Stand Heren Tweede divisie D Nationale competitie. Aan het einde van het afgelopen seizoen nam Heren afscheid van twee spelers,. VCV is de vereniging voor iedereen in Veenendaal en omstreken die serieus bezig wil zijn met volleybal.


VCV bestaat uit meer dan 3leden die hun plezier. Afgelopen zaterdag heeft N5- de concurrent Oranje Nassau gepasseerd in het klassement. We wisten dat dit een pittige wedstrijd zou worden aangezien we afgelopen . Heren speelt volgend seizoen toch in de Topdivisie ! Ritola September Toernooi.


HENGELO – Heren van Webton Hengelo speelt zondag november om 15. Veldwijk tegen HLB Van Daal uit Den . Super Saturday in sporthal de stoep heren en damespakken allebei winst ! Margreet Wigmans jaar 1. Roel Hendriks - Spelverdeler. Stichting Topvolleybal Zaanstad HS 1. Heren Vrije Tijd nemen ook deel aan de beker en gaan proberen de bekerwinst van vorig jaar te herhalen.


In onderling overleg tussen de dames en de heren die tegelijkertijd de . Learn about working at HLB Van Daal.

Join LinkedIn today for free. See who you know at HLB Van Daal , leverage your professional network, and get hired.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts