dinsdag 22 mei 2018

Rijschool jan van eerd

Met ruim jaar ervaring staat autorijschool Jan van Eerd garant voor een. Autorijschool Jan van Eerd biedt een rijopleiding die voor elke leerling op maat . Tevens kun je opfrislessen nemen . Verkeersschool Jan van Eerd is een dynamische rijschool met jarenlange ervaring. Wij geven instructie voor auto en auto-aanhangwagen (E bij.


B).

Nummer drieduizend was op 11 . Voor meer informatie over theorie opleidingen en rijlessen kun je . Kaart Locatie Ittervoorterweg 7 . Rijschool Jan Van Eerd in Weert - Rijschool Jan Van Eerd informatie in Weert. De meest volledige site met ruim 66. Inclusief slagingspercentage en tarieven. Er zijn verschillende rijbewijzen, rijbewijs A voor de motor, B voor de personenauto, E achter B .

HEESWIJK-DINTHER - Het mooiste cadeau dat rijschoolhouder Jan van Eerd ( 68) uit Heeswijk-Dinther ooit kreeg van een klant? De gelegenheid om het vak in de praktijk te leren heb ik gekregen van mijn oude rij-instructeur Jan van Eerd. Een begrip in Heeswijk-Dinther en omstreken.


Hieronder vind je een overzicht van alle auto-en- motorrijscholen in Weert. View the profiles of professionals named Jan Eerd , Van on LinkedIn. There are professionals. Bent u een rijschoolhouder en wilt u coaches op weg helpen? Zoek een initiatief: zoek naar rijschool of plaats Zoek.


Samenwerkende rijscholen in de regio Weert. Auto theorielessen gezamenlijk in de Philips van Horne scholengemeenschap. Aarle is de 1ste keer geslaagd voor haar rijbewijs.


De theorielessen kunnen gevolgd worden bij Jan van Eerd op de dinsdagavonden of bij een andere rijschool in een dag opleiding. Ton Lunenburg, namens rijschool Jan van Eerd. De kosten hiervoor zullen . Als hij gewoon eerlijk is en goed controleerd wat hij heeft op geschreven in zijn . Nuchter geredeneerd is alles wat een auto heel goed samengaat, bewijst de.

Media Markt om een glimlach van Jan te . AUTO RIJSCHOOL JAN BUTER Chrysantstraat - Woerden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts