donderdag 24 mei 2018

Eternit sidings kleurenkaart

Een reeks profielen in de kleuren van de sidings maken de afwerking van je gevel eenvoudig. Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren , texturen en materialen. ETERNIT SIDINGS CWOOD EVEREST WIT.


Classic: Een strook met houtnerf . De kleurenkaart geeft een beeld van de brede waaier aan beschikbare kleuren.

Dit voor het bekleden van dakranden met een gelijklopend kleurenschema. Voor een overzicht van de standaardkleuren wordt verwezen naar de meest recente kleurenkaart. De gevelbekleding bestaat volledig uit . De talrijke formaten, de veelheid aan kleuren en de verschillende . Cedral gevelbekleding – sidings.


CEDRAL BOARD heeft een licht gestructureerd oppervlak. Vervolgens worden SIDINGS CEDRAL afgewerkt.

De uiteinden van de CEDRAL in de houtkleuren “CL 1xx RC”. Het enigste nadeel voor vinylit is dat de kleurenkaart niet zo uitgebreid is als deze. Wij zouden onze gevel ook willen afwerken met sidings. Lees hier alles over gevelplaten of sidings en ontdek de prijzen. Ze zijn in allerlei kleuren en structuren te verkrijgen waardoor ze zowel bij moderne als klassieke.


Selekta of Siding geveldelen. Cembrit is een distributeur en fabrikant van vezelcementproducten in Europa, en biedt een reeks van vezelcement-gebaseerde producten voor gevel- en . De gedurfde waaier van pastelkleuren laat toe Sidings volledig in harmonie te. TEXTURA heeft een licht gestructureerd oppervlak. Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag vanaf minimale afnamehoeveelheden. Dit informatieblad vervangt alle voorgaande uitgaven.


Het beste kun je geen donkere en lichtere kleuren direct naast elkaar gebruiken. Lichte kleuren reflecteren de warmtestralen en worden veel minder warm. PVC gevelbekleding = kunststof sidings. Eenmalig gebruikte tapijttegels ( nog als nieuw) in diverse kleuren van Euro .

Gevelplaten sidings vanaf . Trespa Virtuon kleurenkaart. Een nieuwe kleurendimensie in gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts