donderdag 24 mei 2018

Tantelouise contact

Op een waardige manier oud worden, of u nu thuis woont of in onze zorg- of verpleegcentra: tanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: tanteLouise biedt de beste zorg, waar. Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers op het . Stichting tanteLouise werkt samen met een flink aantal kleine en grote partners. Dan kun je contact opnemen met de afdeling ICT via telefoonnummer: .

Deel nu uw ervaring met de zorg. Er zijn 9waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. TanteLouise , Bergen op Zoom. Louise zorgt voor hoogwaardige zorg-op-maat in West-Brabant.


Louise biedt als ouderenzorgorganisatie hoogwaardige zorg op maat in de regio West-Brabant. Met projecten nemen zij deel aan Waardigheid en trots. Neem dan contact met ons op.


Louise -Vivensis kunt u zeven dagen per week, uur per dag contact.

Nieuwe raad van bestuur tanteLouise. Het gaat zelfs zo goe dat veel . Je voelt meteen de warmte en de huiselijkheid. Bij onze stichting staan uw wensen centraal. We bieden een uitgebreid.


We willen graag contact met u! Zij volgt de heer Jef Pelgrims op die in de zomer. Zorgorganisatie tanteLouise werkt met GPSbandjes voor hun dementerende bewoners. Personen met dementie worden vaak in hun vrijheid beperkt om te . Liefst zo lang mogelijk thuis, maar als dat niet meer kan, ook in één van de comfortabele en gastvrije zorgcentra.


Stel iemand is timmerman geweest, zegt Marc Molenaars van stichting tanteLouise. Als ik een aantal keer tik op iemands arm, hoor je het . Binnenkort wordt de naam van de medewerker bekend gemaakt. Pak dan je telefoon en neem contact op met , coördinator flexbureau, . Recent hebben zowel stichting tante Louise Vivensis als De Nijs - Soffers ons.


Met gelukkige cliënten en gelukkige medewerkers.

Dat is waar tanteLouise voor gaat en ook voor staat. Ik vind het contact met jullie prettig, fijn dat je nog even belde of alles goed is . Als medewerkers niet akkoord gaan. Ondanks het verzet van de bonden zet tanteLouise de plannen door.


Contact outplacementbureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts