vrijdag 8 juni 2018

Gom schoonmaakbedrijf

Gom is (ruim) jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Of het nu gaat om kantoren, productielocaties, evenementengebouwen, . In een schone en stralende omgeving voelt iedereen zich welkom en prettiger. Daaraan werk je bij Gom elke dag opnieuw. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt?


Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat.

Gom Schoonhouden, gom vacatures. Gom - schoonmaakbedrijf : uw offertes binnen de uur van GOM CLEANING, leverancier van Schoonmaakbedrijven in de regio van uw bedrijf. Diensten en producten: Dienstencheques, Strijkdienst, Tapijtreiniging, Reinigen, Schoonmaken, Toegangscontrole, . Ieder kwartaal wordt een Gom Uitblinker gekozen. Het initiatief van de Nederlandse Boyan Slat is . Functieomschrijving Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Gom Hospitality betreedt de markt van hotelschoonmaak.

De afgelopen maanden heeft het schoonmaakbedrijf geïnvesteerd in een nieuwe . Gom is onderdeel van Facilicom Services Group, de meest veelzijdige dienstverlener van Nederland. Wij zijn een landelijk werkend schoonmaakbedrijf , dat . Op augustus behaalde Gom als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland niveau Goud in het FIRA Rating System. FIRA, onder andere gebaseerd op ISO . Onze medewerkers werken aan een optimale . Gom is nu een volledig sectorgesegmenteerde organisatie.


Meulen: “We zijn nu het enige schoonmaakbedrijf dat per sector insider is. Ofschoon een overgang naar . Vakantie of niet, de schoonmaak in bedrijven, fabrieken, zorginstellingen en hotels ging de afgelopen weken gewoon door. Sociale onregelmatigheden bij schoonmaakpersoneel treinstations: Gom maant onderaannemer aan tot regularisatie. Als eerste schoonmaakbedrijf van Nederland past Gom de blended learning methode toe bij deelnemers van de BOS-opleiding.


Schoonmaakbedrijf Gom bereikte met drie sterren de hoogst mogelijke score in het onderzoek naar de Beste Werkgevers Nederland . Op verzoek van Gom komt deze afspraak tot stand. Gom onderscheidt zich met schoonmakers die vooruitdenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts