woensdag 13 juni 2018

Lekkage bovenburen vve

Een lid van een VvE kan schade veroorzaken aan de eigendommen van de VvE , soms is sprake van pure pech, maar er kan ook schade . De lekkage is zo heftig dat het stucwerk van het plafond komt en de tegels van de. De opstalverzekering van de VvE dekt (in grote lijnen) de schade aan de. Is het niet zo dat de bovenburen risico-aansprakelijk zijn voor de . Mocht de lekkage hier vandaan komen dan moet de VvE actie ondernemen. De VVE heeft een onderzoek ingesteld en de lekkage bleek vanuit m.

De VVE stelt mij daarom aansprakelijk voor alle schade bij mijn . Waterschade buren posts sep. Meer resultaten van radar. Aansprakelijkheid in verband met lekkage. Zijn de kosten voor de appartementseigenaar of voor van de vereniging van eigenaren ( VvE )? Het komt toch uit je plafon dan zou nog eerder je bovenbuur die . Hoi, ik heb even een vraagje over een probleem met lekkage.


Lekke leiding, kosten VVE? Altijd vervelend als je ermee geconfronteerd wordt, een lekkage.

Soms zorgt het voor grote overlast, soms valt de schade mee. Een lekkage leidt vaak tot waterschade. Bij appartementen is het zo dat de Vereniging van Eigenaren ( VvE ) een verzekering afsluit. Door een waterlek bij de bovenbuur moest het hele gyproc plafond in de woonkamer en . Ik heb een zware lekkage in mijn keuken.


De verzekering voor waterschade loopt via de VvE volgens mij, dus je zult er niet . Dit appartement had waterschade (veroorzaakt door een lekkage van de bovenburen ). De makelaar vertelde dat dit onder de verzekering van de vve viel. VVE claimt dat dit hoge waterstand is, bij mijn weten hebben geen andere . De waterlekkage in de flat van de familie Vonhof aan de Lijsterstraat in. VvE -diensten erkent dat het lang duurt.


De waterleiding van uw bovenburen loopt vanaf de hoofdaansluiting in de gangkast naar de betreffende woning. Het is een lastige lekkage. VvE vordert medewerking van een appartementeigenaar aan herstelwerkzaamheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts