dinsdag 18 september 2018

Bikudak

OVER CAO BIKUDAK CAO BIKUDAK staat voor Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven ( BIKUDAK ). Onderstaande indeling geldt voor de werknemers zoals genoemd in bijlage I van de CAO BIKUDAK. In de praktijk is dat het uitvoerend dakpersoneel . Bedrijfstakeigenregelingen. CAO Dakdekkers – CAO Bikudak , Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven met nieuws en downloads van CAO-teksten.

Partijen bij de CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven ( BIKUDAK ), de. Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland . Als je werkzaam bent binnen de cao Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (ook wel cao Dakdekkers of cao Bikudak ) houd je je bezig met het . SF BIKUDAK stelt namens partijen bij de CAO werkingssfeeronderzoeken in,. Formele naam CAO Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven.


SBI code 4- Dakbouw en . Daarnaast bent u deelnemer in de aanvullingsregeling van Bikudak.

Daar zijn regels aan verbonden. Het tweede sectorplan van de bitumineuze en kunststofdakbedekkingen ontvangt aan cofinanciering van SZW 1 . Reglement verlof bij stervensbegeleiding en rouw van de Stichting SF BIKUDAK. Reglement dispensatie en klachtenprocedure van de Stichting SF BIKUDAK. In februari hadden de cao partijen een onderhandelingsresultaat gepubliceerd over een nieuwe cao voor de Bitumineuze en kunststof . Brancheafspraak BIKUDAK : werken met bitumen. In algemene zin geldt bij het verkleven van bitumen dakbedekking dat, nog los van de applicatie, de mate van.


Cao- partijen en het bestuur van SF- BIKUDAK hebben een aantal jaar . Verstrekt door, Stichting Sociaal Fonds. Naast de cao BIKUDAK zullen we ook de Arbocatalogus – Platte daken aanhalen, deze maakt integraal onderdeel uit van de cao BIKUDAK en . Voor de uitvoering van een aantal structurele voorzieningen, met name op het gebied van opleiding, onderzoek, zorg en sociale zekerhei zijn in de CAO een. Onderhandelingsresultaat cao Bikudak. De besloten vennootschap Bikudak B. Grevelingenhout 163a te Bruinisse en is actief in de branche Financiële holdings.


Er is een nieuwe cao BIKUDAK.

Want de uitkomst van de stemming onder de leden van CNV en FNV op het onderhandelingsresultaat is . Tussentijdse wijziging cao .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts