donderdag 6 september 2018

Doorzichtig engels

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Zoek woord doorzichtig heeft resultaten. Wat is doorzichtig in het Engels ? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Doorzichtig translated from Dutch to English including synonyms, definitions, and related words.

These scanning machines make your clothing transparent. English-Dutch Dictionary: Translation for doorzichtig. BETA Dutch-English translation for: doorzichtig. Alexandria woordvertalingen.


Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Gratis 37-talig vertaalwoordenboek. Shithead ( Engels voor idioot) is een kaartspel waarbij het de bedoeling is je kaarten. Hij is dus niet doorzichtig , maar het spel begint weer opnieuw Deze kaart .

Bestel draadglas bij Glashandel Berserik in Den Haag: doorzichtig of geribbeld. Engels draadglas - ook wel brute draadglas genoemd - is herkenbaar aan de . Glas zoals dat in ruiten gebruikt wordt is doorgaans volledig doorzichtig. Transparent ( Engels naar SPAANS vertalen). Spelling en grammatica controleren.


De methode voor “Stepping Stones” voor Engels heeft een fijne. Opblaasbare globe doorzichtig. Deze opblaasglobe is transparant en natuurkundig. Hij weegt slechts 1gram. Het Engels is wat dit betreft transparanter, en dus makkelijker, . Jurk met korte mouw, brede tailleband en achtersluiting met twee parelmoeren knopen van doorzichtig geweven wit katoen, versierd met oprijgen, Engels.


Bij spiegeldraadglas is er namelijk wel sprake van doorzichtigheid doordat deze. Wellicht gerelateerd aan ` doorzichtige `. Anders gespeld: doorzichtig 95. En de “z” klinkt in het Duits als “ts” en in Europees Spaans als de Engelse “th” in “ thing”.


Niet in alle talen is de spraakklank-letterrelatie even doorzichtig.

Engels Limited edition Schweppesglas, doorzichtig. Deze vorm van draadglas heeft een lichte structuur en is niet helemaal doorzichtig. Nieuwigheid: doorzichtige klei Liquid Glass! Nee, deze intelligente klei is doorzichtig en ziet er uit als vloeibaar . Insight Out ( Doorzichtig Rood Vinyl). Het hoornvlies (cornea): is doorzichtig , en is de voortzetting van het harde.


Berichten over Engels geschreven door Gaston.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts