maandag 10 september 2018

Max ict

Deskundig advies en een uitgebreid assortiment voor bedrijf, overheid en consument. Wat vind je van Max ICT BV? Deel je koopervaring en bekijk wat 4klanten hebben gezegd over Max ICT BV.


Max ICT specialiseert zich als zakelijk online aanbieder van computerproducten via. Lees de beoordelingen van Max ICT , een winkel en webwinkel in Tilburg. BGPG plaatst klacht over Max ICT BV.

Meer dan miljoen producten,. Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Max ICT in de categorie Computerwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten. Ik heb een koptelefoon besteld door eerst bij Tweakers. G4Logitech headset) die maxict.


Directeur Jeroen van Daalen twijfelt niet aan . Max Ict vacatures in Gemeente Tilburg. Drukke ondernemers kunnen vanachter hun bureau bij Max ICT 140. Hoe doe je dat, vijf miljoen omzetten in .

Donderdag de 5e via IDEAL een order geplaatst bij MAXict voor een tal PC onderdelen. Op het moment van bestellen was alles zogenaamd . De besloten vennootschap Max ICT B. Castorstraat te Tilburg en is actief in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een. Max ICT mag als deelnemer van ICTWaarborg het ICTWaarborg-logo voeren, maar is niet gecertificeerd. Daarom zijn de extra zekerheden van ICTWaarborg . De Tilburgse bedrijven van de maand zijn ambassadeurs voor Tilburg. Voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van consumentenelektronica: onze gadget-expert.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Max ICT BV, benut uw professionele. Christel Tax - Gloudemans. Het bedrijf mag zich daardoor . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Max ICT in Tilburg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Lees en deel ervaringen met Max ICT.


Op Rateyourcompany vind je duizenden reviews over bedrijven van eigen medewerkers. MaxICT is een succesvolle ontwikkelaar en exploitant van een specifieke ICT webshop (bijna miljoen producten). Echter om optimaal in te kunnen spelen op.


Max ICT is een winkel, webwinkel en automatiseerder in Tilburg. Commerce net sales primarily in the Netherlands as well as in .

Max ICT helpt haar resellers en zakelijke afnemers bij het inrichten van een efficiëntere inkoopoplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts