donderdag 6 september 2018

Vlaggenroof stratego

Spring naar Combinatie met vlaggenroof voor Verkenners - Deze variatie is een versimpelde uitvoering met een combinatie met van Vlaggenroof. BPR-stratego: Een variant. Levend Stratego te laten lijken. Het principe is net hetzelfde als vlaggenroof : je legt een vlag in het midden en als je een nummer roept moeten beide nummers (uit de groepen) proberen de . Vannacht zijn de volwassenen aan de beurt!


Sluipen over het ruige buitenspeelterrein, tactisch denken, rennen,.

Wat zijn de spellen van deze tijd zoals het vlaggen roof van vroeger. Ik ben twaalf en je kan naar het bos gaan en levend stratego spelen. TBC is een club die diverse bosspelen speelt variërend van levend stratego tot vlaggenroof en alles daar tussen.


De doelgroep waar wij ons op richten zijn . Materiaal: fluiten (als men die heeft). Drie team, drie ronden, allemaal één keer douane en dan maar smokkelen. Bosspel, ook wel levend- stratego , kaart- stratego of vlaggenroof genoemd. Dat wilde ik dagen aan een.


Wat ook een leuk en erg wild spel is is Vlaggenroof.

Spelen die je vaak op schoolkamp of zomerkamp . We spelen in team spellen als levend stratego of vlaggenroof. Behalve spelen is TBC ook een leuke manier van bewegen. Efteling, gaan paintballen, junior survival spelen en uiteraard spannende avondspelen zoals vlaggenroof , levend stratego en nachtgolf. Daarvoor kijken we in alle hoeken!


Je bent zo in het bos voor grotere groepsspelen zoals vlaggenroof , levend stratego , speurtochten, nordic wandelen, fietsen, greppeltochten en . Het wordt heel gezellig, alweer! Ze hebben dan heel veel plezier in het bos, gaan hutten bouwen die waterdicht zijn of een spel doen zoals levend stratego of vlaggenroof. Ook bosspelen zijn erg populair bij ons.


Weekendkampen tot keer . Een soort vlaggenroof meets stratego. Sportievelingen kunnen zich bij de Fruittuin wagen aan de vlaggenroof , levend stratego , meedoen aan een proefles klimmen bij Mountain . Ook wel bekend als vlaggen roof. SPORT EN SPELBen jij team Rood of Blauw? Speel mee met een spannende pot Vlaggenroof of een zinderende partij levend stratego.


Na het ontbijt gingen de verkenners onder leiding van Stuw en Stam het bos in voor een stel kleine spelen, zoals Vlaggenroof en Stratego. Bekende spelen zijn levend stratego , wie is het snelst en vlaggenroof. Verder doen we soms iets als sport, EHBO, koken en knutselen maar we hebben ook .

Noorderpark levend stratego en vlaggenroof. En na- tuurlijk ook voetbal. Of we ook in een bos spelen?


Spelletjes, levend stratego , vlaggenroof , knutselen, speurtochten lopen, buiten spelen, insignes behalen en vooral samen plezier maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts