maandag 26 november 2018

Bestemmingsplan hilversum

De functie die het gebied heeft, bepaalt wat mogelijk is. Zo mag er bijvoorbeeld geen industrie gevestigd worden. De laatste bestemmingsplannen uit de Gemeente Hilversum in een overzicht met daarbij alle behorende documenten.


Door middel van ruimtelijke plannen legt de gemeente Hilversum vast hoe wordt. Wanneer een voorontwerp of ontwerp van een bestemmingsplan is .

Op deze pagina vindt u de bestemmingsplannen van Hilversum. Deze bestemmingsplannen zijn digitaal gepubliceerd. Dit overzicht wordt aangeboden door . Het Noordwestelijk Villagebied bestaat uit verschillende los van elkaar ontwikkelde villaparken die naast elkaar werden aangelegd.


Bestemmingsplan Utrechtseweg, Hilversum. Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3. Wet ruimtelijke ordening bekend dat . HILVERSUM - Het lukt wethouder Lon Jooren-van der Boor maar niet om een bestemmingsplan voor Kerkelanden op te leveren dat klopt.

De kans bestaat dat de gemeente Hilversum een schadeclaim. Afgelopen week is het bestemmingsplan Over het Spoor in de gemeenteraad behandeld. We hebben daar al eerder over geschreven. Het maken van een bestemmingsplan is dan niet meer per se nodig. De gemeente Hilversum wil daarom voor het Noordwestelijk Villagebied . Het voorontwerp bestemmingsplan Centrum is gereed voor inspraak.


In dit nieuwe bestemmingsplan staan nieuwe zaken op het gebied van . Gezicht Hilversum - Noordwestelijk Villagebied is een van rijkswege beschermd. Wel zal de gemeente het bestemmingsplan aanpassen om nieuwe . Hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) is een gezamenlijk regionaal project van de provincie Noord-Holland en de gemeentes Hilversum , . De structuurvisie is in principe leidend voor het vaststellen van nieuwe bestemmingsplannen. In de thans lopende inhaalslag worden de bestemmingsplannen. Een bouwwerk moet tenminste voldoen aan de regels van het bestemmingsplan en de eisen van welstand (beoordeling van het uiterlijk). Monnikenberg te Hilversum is een ambitieus Masterplan op laten stellen voor een.


Met dit bestemmingsplan kunnen de plannen voor het regionale. HILVERSUM - Voor Crailo-Noord blijkt er al een bestemmingplan te liggen dat voor procent af is.

Er zou mogelijk ruimte zijn voor 550 . Er is parkeergelegenheid aanwezig voor de winkelruimte (betaald parkeren). Invoeringswet Wro, in onderlinge samenhang . Volgens het vigerend bestemmingsplan zijn de volgende regels m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts