donderdag 15 november 2018

Peuterdans breda

Jazzdance - Klassiek - Modern, - jaar. In peuterdans worden kinderen gestimuleerd al dansend de ruimte, elkaar en de wereld om zich heen te verkennen. Met fantasie, creativiteit en samenspel . Come and join the action bij Ghislaine Dance Company!


De grootste, beste, professioneelste, coolste en ook nog eens de goedkoopste dansschool in Breda.

Peuterdans vanaf jaar: lekker bezig zijn op moderne leuke kindermuziek. Onze Peuterdans is vernieuwd! Een nieuwe juf Yolinde, meer swingende kinderen en meer dans!


Om dat te vieren mogen alle kindjes in de maand december . Ook voor dansgezelschap de Stilte in Breda geef ik danslessen in het cultuuronderwijs. Hoe kan dans bijdragen aan het onderwijs? Zo zet de jonge danser zijn of haar eerste zelfstandige stappen op onze dansvloer bij peuterdans.

Doordat vele stijlen met elkaar gecombineerd . Start bij splitsing les 10. Prinsenbeek: Klaverveld 55. Etten-Leur: Van Bergenplein 15. Of neem contact op via ons contactformulier!


Bij peuterdans beleven we iedere les weer een ander dansavontuur ! Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. De streetdance lessen worden gegeven in Breda (Emerweg 29) en in. Voel je vrij en neem gerust een kijkje voor meer informatie. BREDA - Het halen van een zwemdiploma is vanzelfsprekend en een deel van de opvoeding.


Peuterdans , voor kinderen vanaf jaar, zal gegeven worden op woensdagochtend. Het Nijntje Beweegdiploma is dit nog niet, maar . Vrijdag maart is er een proefles peuterdans. Deze dansles wordt verzorgd door Mega Mendy. Na deze dansles maken wij het nieuwe blok danslessen .

BredaGym is de turnvereniging van Breda en heeft voor iedereen iets te bieden. De allerkleinsten kunnen al vanaf jaar lekker bewegen en daarbij hun Nijntje . Peuters genieten van bewegen en aandacht. Daarom is PeuterGym van Spurd voor (groot)ouder én kind een ontspannende en leerzame gezamenlijke activiteit. PeutergyPeutergym is ontwikkeld voor kinderen tussen de 1½-jaar.


Tijdens de lessen gaat er veel aandacht uit naar de grove bewegingen zoals: rennen, . De leidster zorgt ervoor dat er voldoende begeleiding is bij de toestellen. Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Breda - kinderopvang in Breda , Bavel en het Ginneken. Voor peuters van 2-jaar hebben wij Peuterdans als dansles waar de allerkleinsten voor het eerst op spelenderwijs in aanraking komen met dans en muziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts