dinsdag 11 december 2018

Etfe dak

ETFE is de afkorting van Ethyleen-tetrafluorethyleen copolymeer, dit is een. ETFE folie is zeer duurzaam en leent zich voor zeer veel toepassingen. Het dak en de voorzijde van de Allianz Arena gemaakt uit ETFE -bekleding.


De voordelen van ETFE worden steeds meer herkend en erkend in zowel de. Het gepatenteerde Holscot ETFE panelen systeem voor een ETFE dak en .

Wie denkt aan een gevel of dak , denkt al snel aan harde materialen zoals baksteen, beton,. Ook daken kunnen van weefsels worden gemaakt. PVC, PU, PTFE, ETFE en metalen zoals aisi 30 3en gegalvaniseerd ijzer.


Een luchtkussen dak van Poly-Ned van ETFE is een oplossing met een zeer laag gewicht en van een hoogwaardig materiaal gemaakt. In dat project was een fep -kussen dak geplaatst, maar dit was gaan scheuren. De bestaande stalen structuur werd hergebruikt en nieuwe etfe.


ID College in Leiden heeft een transparante overkapping met enkellaags ETFE-folie.

Mecanoo Architecten paste een . Ieder luchtkussen bevat drie luchtkamers en dus. Temme Obermeier ontwerpt, ontwikkelt en installeert gespannen membranen en textiele architectuurprojecten van gecoate weefsels en EFTE -folies. ETFE - folie voor toepassing in de kassenbouw. Paul de Ruiter en Deerns hebben voor de luchthaven van Khabarovsk een duurzame koepel ontworpen met ETFE kussens.


ETFE -folie van vierkante luchtkussens ontworpen en. Het dak is opgebouwd uit verscheidene lagen folie, waartussen lucht. Vind de fabrikant Etfe Dak van hoge kwaliteit Etfe Dak , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Bouw ETFE dak in het Gelders Provincie huis te Arnhem bijna afgerond. Overzicht van eigenschappen van ETFE samengevat: Toepasbaarheid Hoog transparant lichtgewicht membraan materiaal, geschikt voor gevel en dak.


De Duitse bedrijven Rabensteiner, Franz Schumann en Novavert hebben onlangs samengewerkt op de installatie van een opmerkelijke schuif . Dit dak neemt de vorm aan van een golf en daalt naar buiten af om zijn impact ter hoogte van de nieuwe gevel zo klein mogelijk te houden. Many translated example sentences containing etfe foil – Dutch-English dictionary and search engine for Dutch. De schermen zijn aangebracht aan de buitenzijde van de overstekende vakwerkspanten, die het dak vorm van het plein.


SIDstudio is gevraagd door Team V Architectuur om een ontwerp te maken voor het ETFE - dak boven het binnenplein. Na goedkeuring van het ontwerp heeft .

ETFE , hebben minimale impact op de totale transparantie van de. Hoe is het iconische dak met zijn doorzichtige luchtkussens. De kussens bestaan uit twee tot vijf lagen folie van gerecycled ETFE , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts