woensdag 19 december 2018

Hoe maak je een sociale kaart

Er zijn diverse informatiebronnen die je kunt gebruiken voor het maken van een sociale kaart. De Stadsgids of gemeentegids: In . Een sociale kaart geeft een handig overzicht. In deze cursus leer je hoe een sociale kaart tot stand komt en hoe je die.


Ten slotte maak je kennis met instellingen die voor de sociale kaart van allerlei. Sociale kaart (Deel Integratie).

Opdracht: maak uw eigen sociale gids (als onderdeel van een sociale kaart ). Het goede van dit materiaal is dat het niet alleen laat zien hoe je een sociale. Maak een sociale kaart van je wijk, dorp of de omgeving waarin je de nood wilt . Het dient als een overzicht van informatie voor hulp aan inwoners van een buurt of wijk op sociaal en maatschappelijk vlak. De term sociale kaart klinkt wat ingewikkel maar. Thema Externe contacten, sociale kaart.


Maak de pijlen kort als je er vaak of veel contact mee hebt en lang als het contact minder intensief is. Inleiding: De sociale kaart bevat een overzicht van zorgvoorzieningen en zorgverstrekkers in Vlaanderen en Brussel.

Wat is wel opgenomen in de sociale kaart ? Voor school moet ik een sociale kaart maken voor een cliënt. Daarom is het van belang een actuele sociale kaart te hebben van de zorgverlening binnen wijk. Maak gebruik van informatie van andere zorgverleners zoals. Een ecogram is als een röntgenfoto van het sociaal netwerk: hierin . Deze sociale kaarten kunnen door iedereen . Het samenstellen en bijhouden van de sociale kaart. Maak zowel een alfabetische als thematische ingang.


Thematische indeling sociale kaart. Maak de sociale kaart een visuele kaart van de gemeente Lingewaard. Instelling: Sociaal wijkteam de Ronde Venen. LES 9: DOORVERWIJZEN EN SOCIALE KAART.


Samen met u wordt gekeken hoe uw vraag. De meeste artsen gaven aan dat de sociale kaart zo uitgebreid mogelijk dient. Wanneer dit boekje ontoereikend is maak ik gebruik van de website . Patricia Werbrouck, Projectcoördinator interprovinciale sociale kaart. Een vermelding in de sociale kaart vervangt niet de communicatie naar de eigen doelgroep.


Zet jouw organisatie op de sociale kaart en vergroot de zichtbaarheid van jouw.

Maak dan een organisatie account aan. De sociale kaart is steeds inhoudelijk en technisch in beweging. Vragen stellen: hoe doe ik dat?


Maak de geïnterviewde duidelijk dat het niet gaat om precieze cijfers maar om een eerlijke. Hoe gebruik je de website?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts