maandag 28 juli 2014

Dansles kind breda

Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen! Een knusse dansstudio in Breda met leuke kleuterdans en klassiek ballet voor kids! De grootste, beste, professioneelste, coolste en ook nog eens de goedkoopste dansschool in Breda. Djazzle verzorgt ook danslessen speciaal voor kinderen , tieners en volwassenen met een beperking (ZMLK, autisme, verstandelijk).


Welkom bij Dansstudio Djazzle! We dansen op eigentijdse beats, raps en ritmes.

Responsive Joomla template for business portfolio website for Joomla! Built on the latest version of T3v style for Kcomponent, integrated . Dansschool is een dansschool voor kinderen vanaf jaar. Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. Begint jouw kind ook meteen te . Leer deze Latin stijlen in het centrum van Breda.


Dansen is fun en super gezellig. Heeft je kind een verjaardagsfeestje te vieren, kies dan eens voor wat anders!

Wij bieden voor kinderen vanaf jaar verschillende danslessen aan. Voel je vrij en neem gerust een . Voor Urban, Moderne dans en Musical dans kun je bij Nieuwe Veste in Breda terecht. In peuterdans worden kinderen gestimuleerd al dansend de ruimte, elkaar en de wereld om zich heen. Prinsenbeek: Klaverveld 55. Of neem contact op via ons contactformulier!


Etten-Leur: Van Bergenplein 15. Kleine kinderen moeten lekker veel kunnen bewegen en hoe kan dat beter dan door ze lekker te laten dansen ! De peutertjes mogen hun fantasie loslaten en . In de les wordt een ontspannen sfeer gecreëerd van waaruit je dansenderwijs kracht en souplesse opbouwt en coördinatie, muzikaliteit en dansgevoel . Laud enClaudia geven dansles aan volwassenen, kinderen , kinderen met leer-. Bachata en Merenque in Bar-Dancing Kerkplein in het centrum van Breda. Studio Sisa is er voor iedereen van tot jaar die wil zingen, dansen en.


De ontwikkeling van het kind staat centraal, individueel en in groepsverband. Kinderen die het leuk vinden om na schooltijd te dansen of toneel te spelen zijn hier op het goede adres. Dans- en theateratelier Bibi biedt verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts