vrijdag 18 juli 2014

Hokazo vermissing

Ben je een huisdier kwijt? Op deze site vermelden wij de dieren die als gevonden binnen zijn gekomen bij Hokazo. Heb je een dier gevonden kijk dan op de . UDEN Deze week in het nieuws van Hokazo vertelt het dierenopvangcentrum over een speciale website voor vermiste huisdieren en het . Sinds deze zomer zetten wij alle gevonden dieren op onze nieuwe site: vermissing. Hiermee komt het vermissingsformulier te vervallen.


Zijn linkeroog was zo geirriteerd dat het dierenasiel Hokazo in Uden het zelfs. Hokazo terecht wanneer hun hond of kat vermist is. DOC_Hokazo Deze kater heet Sylvester en wordt al week vermist in Uden-noord.


Vermiste gevonden huisdieren. Bent u een huisdier kwijt of heeft u een huisdier. Maasland te Oss: 0412-638497. Nieuwe dieren die binnenkomen bij Hokazo staan binnen dagen op de site.


Stichting HoKaZo te Uden: 0413-260546 . Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste. Als u een hond en kat heeft gevonden, kunt u het dier laten ophalen door onze dierenambulance. Dierenopvangcentrum HoKaZo , Uden (gemeente).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts