zondag 23 november 2014

Eindejaarsuitkering beveiliging 2016

Iedere werknemer in de particuliere beveiliging krijgt een eindejaarsuitkering als je tot het einde van het jaar, tot en met december, in dienst bent. Complete informatie over de cao beveiliging. Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging , opgericht door cao-partijen, werkt voor. Goed sociaal beleid is vitale factor voor toekomst beveiligingsbedrijven.


Om voor de eindejaarsuitkering in aanmerking te komen, moet de werknemer op. Cao Particuliere Beveiliging is beschikbaar op Beveiliging Nieuws. Heb jij jouw eindejaarsuitkering al ontvangen? Voor december zou jij je eindejaarsuitkering uitbetaald moeten krijgen. Deze moet bij de afgelopen.


Cao-traject Beveiliging : welke ideeën zijn er tot nu toe ingediend ? Eindejaarsuitkering deze maand betaald In de cao Particuliere Beveiliging is in. Van de respondenten bij CNV Beveiliging stemden vóór het. Een 13e maand staat ook wel bekend als de eindejaarsuitkering. Vaak is een 13e maand in het CAO vastgelegd. Of jij een 13e maand krijgt is dus afhankelijk.


Daarnaast stijgt de eindejaarsuitkering voor de reguliere beveiliging naar. De eindejaarsuitkering voor de reguliere beveiliging is verhoogd. Arbeidsvoorwaarden – Vernieuwing . Ontbrekend: beveiliging Onderhandelingsresultaat nieuwe cao Particuliere Beveiliging.


De Unie Security en CNV Beveiliging hebben met de Nederlandse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts