zondag 16 november 2014

Zelf gevel zandstralen

Wilt u het gevel reinigen zelf doen? Bekijk ons handige stappenplan voor gevelreiniging. Door je gevel te zandstralen laat je elke woning er weer als nieuw uitzien. Zandstralen toch liever uitbesteden?


Doe het zelf tips en weetjes over het zandstralen van gevels vind je hier. Je wilt zelf je gevel stralen ?

Dit is mogelijk, er bestaan bedrijven die machines verhuren waar je zelf jouw wand mee kunt zandstralen. Denk alleen niet dat het . Het zandstralen werkt als schuurpapier en reinigt de gevel zo rigoureus. Om zo de kosten van een gevelreiniging te drukken? Dit zou u kunnen doen door . De gevel zandstralen is een vrij agressieve reinigingsmethode, vooral toe te passen bij hardnekkige vervuiling.


Ontdek hier de werkwijze en de prijs per m2. Tijdens dit gevel zandstralen wordt als het ware je gevel grondig gepoetst door de korreltjes. Uw gevel voordelig laten reinigen of zandstralen ?

Onderhoudsbedrijf Brabant regelt het voor u. Zoja, is dit eigenlijk zelf te doen en waar kan je dergelijk materiaal beste. Wat heb je minimum nodig van apparatuur om de gevel te stralen ? Zelf uw gevel zandstralen met de mobiele straalbus. Gevels worden over het algemeen . Uiteraard is het ook mogelijk om met een waternozzle stofvrij te stralen. Gaat het slechts om enkele voegen, dan kan je ook zelf aan de slag. De bekendste gevelrenovatietechniek is ongetwijfeld het zandstralen.


Dan kan zandstralen de oplossing zijn. Bang dat u zelf de buitenmuur beschadigd tijdens het stralen ? Wij reinigen voor een scherpe prijs! Daarom kun je zandstralen beter niet zelf doen maar een vakkundig iemand inschakelen om de.


Het is mogelijk om zelf materiaal te huren en je gevel te zandstralen. Het huren van een zandstraalmachine kan al vanaf €1per dag. Deze vorm van gevelrenovatie wordt vaak toegepast bij het reinigen van hardnekkig vuil, zoals graffiti. Welke methoden zijn er om zelf je gevel te reinigen?


Hiertegen helpt eigenlijk alleen het zandstralen van de gevel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts