vrijdag 28 november 2014

Moderne aanbouw oud huis

Eigentijdse houten aanbouw bij een oud huis. Woonhuis De Meern: moderne Huizen door RHAW architecture. De moderne aanbouw bij deze traditionele Nederlandse boerderij illustreert hoe.


Dit Victoriaans huis in Londen is een mooi voorbeeld hoe oud en nieuw . Kom naar ons gratis inloopspreekuur, bekijk je aanbouw opties en laat je inspireren!

Muiderberg, waarbij de oude woning is. In dit blog projecten waarbij een moderne uitbouw aan een jaren 30. De oude situatie voor de renovatie en het plaatsen van de uitbouw. Ben je van plan de stap te nemen en een aanbouw aan je huis te laten plaatsen?


Wil je graag een nieuwe aanbouw aan je huis ? Niet elke oude woning leent zich om verbouwt te worden naar een moderne stijl. Met deze kenmerken ontwerpen we jouw droomhuis. Een duurzaam ontwerp gaat over de hele woning, niet alleen de aanbouw.

We zijn zeer enthousiast over de details op de tekening zoals het metselwerk en een zij- en dakraam dat oud en nieuw mooi met elkaar. Dit compacte en moderne huis in Melbourne heeft een bijzondere aanbouw die de woning karakter geeft en oud met nieuw verbindt. Afbeeldingsresultaat voor moderne aanbouw oud huis.


Het resultaat werd een prachtig rijhuis waarin klassiek en modern perfect worden. Wat denk jij van deze combinatie tussen oud en nieuw? Een verbouwing oud huis is een uitdaging maar daardoor kun je wel een mooi. Niet wat een modern stel in deze tijd wil dus daar zullen de handen ook . Modern interieur met beton.


Veel wit, strak modern huis. Aanbouw D met hout, glas en lichtstraat. Diejen achterbouw plat gesmeten en daar dan nieuwe aanbouw gezet. Voor de gevel van het oude huis , daar komt toch geen nieuwe gevel . In Bilthoven kregen we de opdracht op een moderne uitbouw te.


De uitkragende dakopbouw is qua positie en materialiseren als een autonoom object op het bestaande huis. In het oude centrum van Zeist hebben we deze uitbreiding . Je moet bij het verbouwen van een oud huis er rekening mee houden dat het ALTIJD. Zorg ervoor dat je aanbouw en je bestaande huis een eenheid vormen.

En laat je oude gevel en nieuwe aanbouw samensmelten. Een aanbouw in een ( moderne ) stijl die compleet afwijkt van je huidige huis geeft je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts