maandag 10 november 2014

De kwispelhoeve

Dierenpension de Kwispelhoeve is een dierenpension in Borkel en Schaft ( Valkenswaard) voor honden, katten en andere huisdieren. U kunt bij ons ook terecht . Hondenpension PIttem, Tielt, Wingene,. We hebben gekozen voor de naam “ De kwispelhoeve ” omdat kwispelen een teken van geluk is.


Het woord “hoeve” verwijst naar.

De Kwispelhoeve voorziet een dagopvang, trimbeurt of langdurig verblijf voor uw hond of kat. Tijdens het interview met het personeel van dierenpension de Kwispelhoeve uit Borkel en Schaft gaat de telefoon van eigenaresse Mariëtte de . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kwispelhoeve Dierenpension De in Valkenswaard vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud.


Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Hieronder vindt U een Dierenpension. Bij dierenpension de Kwispelhoeve zijn naast honden en katten ook andere kleine huisdieren welkom.

We gingen met groep naar de Kwispelhoeve. We zagen een schattig hondje en die mochten we aaien. We kregen een koekje en ranja en . Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen. Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan . Dierenasiel bedrijf De kwispelhoeve uit Valkenswaard.


Ik hoorde over de Kwispelhoeve (maar of dat waar is weet ik niet) dat ze de honden bij elkaar op de weide doen, iets wat ik nooit zou willen. Met behulp van onze donateurs hebben wij ook hier dieren in . Heb je nog vragen over een review? Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het . See what people are saying and join the conversation. Logiefunctie niet gelegen in logiegebouw. Kleindieren in Valkenswaard.


Ons hondenhotel bestaat uit een 40-tal zeer ruime binnenkennels met een buitenloop. Meer informatie over kwispelhoeve de dierenpension - Borkel en Schaft ( Valkenswaard) - Noord-Brabant. Het is heel landelijk en rustig gelegen en wordt uitgebaat door de .

Vanaf juni ligt de Vakantie JAN weer in de winkel, bestel het nu zonder verzendkosten! Dit jaar in de VakantieJAN: vrouwen die daadwerkelijk verhuisden . Het ontstaan van de Kwispelhoeve :-) Stefanie Clauwaert. Unsubscribe from Stefanie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts