woensdag 29 juli 2015

Kat vermist buurt

In dit overzicht staan alle dieren die als vermist zijn opgegeven. Gebruik onderstaande filters om het zoekresultaat te verfijnen. Onze kat Voidi is sinds september vermist in Groningen, in de omgeving van . Meldingen van gevonden katten op internet, niet missen als jouw kat vermist is:.


Mini GPS tracker Vermist Hond Kat Dieren snel terug vinden.

Al heel lang vermist poes in rijsbergen geschipt en gesteriliseerd in de buurt van de hofdreven. Mocht uw kat uit zichzelf weer terug thuis komen, vergeet u dit dan niet aan ons door te geven? U kunt op de foto klikken om deze te vergroten. Ga langs bij asiels in de buurt als je kat vermist is. Misschien heeft iemand anders je kat gevonden en deze naar het asiel gebracht.


Ga altijd zelf langs om te . Voorkom vermissing door je huisdier te chippen en apps te installeren om je dier te.

Bel aan bij buurtgenoten en vraag aan de eigenaar of je even mag kijken in. Je vergroot de kans dat de kat of hond zijn vertrouwede omgeving terugvindt. De buurtpreventiegroepen in Heemstede staan berichten over vermiste en gevonden dieren niet toe. Op deze pagina een aantal suggesties voor andere . Indien u een hond of kat heeft gevonden of zwervend in de omgeving ziet rondlopen, kunt u onderstaande . Maak een lijstje van speciale details van je huisdier.


Is uw kat langer dan normaal van huis en begint u zich echt zorgen te maken, dan kunt u gebruik. Praat met zoveel mogelijk buurtgenoten over de vermissing. Een vermiste binnenkat vergt een heel andere zoektechniek dan een vermiste. Omschrijving: Voidi is een grote rode cyperse kater met een beetje wit op de borst.


Altijd in de buurt , maar nu vermoedelijk verstopt om ergens te sterven. Veel katten gaan regelmatig op ontdekkingstocht. Neem contact op met het asiel voor het gebied waar u het dier heeft gevonden.


Huisdier kwijt, gevonden of terugvinden. Als je zeker weet dat je een zwerfdier hebt gevonden (en dat het beestje – meestal een kat – niet in jouw buurt thuishoort), verzoeken wij je om het dier vast te .

Wanneer uw huisdier in onze regio is vermist of u heeft een huisdier. Daarnaast kunt u contact opnemen met een dierenasiel in de buurt waar het dier mogelijk . Een gevonden of vermist dier kan niet via de gemeente gemeld worden. Gemeenten zijn alleen verantwoordelijk voor het registreren van gevonden en verloren . Dit prachtige beestje Wodan is sedert juni vermist. Armani , verdwenen in het weekend van november in de buurt van steenweg Deinze 63. Vraag allereerst eens even rond in de buurt of iemand het dier kent.


Bedenk bij katten dat deze dieren een groot territorium kunnen hebben. Het is niet voldoende uw kat als vermist bij diverse websites aan te geven. De deur en het hek laat ik openstaan, zodat hij makkelijk naar binnen kan.


U kunt een gevonden kat niet direct bij ons brengen en wij halen katten in principe. Eigenaar Arnold van Maanen maakt zich grote zorgen om zijn kat. Zo erg zelfs, dat hij zijn vakantie heeft afgebroken om posters op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts