vrijdag 31 juli 2015

Stijldansen oisterwijk

Stijldansen voor (echt)paren. Een uurtje per week samen in beweging zijn. Met uw partner, goede bekende . Tilburg, Berkel-Enschot, Lesprijzen, Wedstrijden, Nieuws, Historie.


Dansen, gecombineerd met een sociaal leven, het kan allemaal tijdens de danscursus stijldansen of te wel TEENZ-Dansles bij Dansschool van Opstal in Tilburg . Ontbrekend: oisterwijk Balletschool en Dansschool JA!

Academy in Tilburg, Eindhoven e. Schrijf je hier in voor een proefles. Sandra Pijnenburg is oefentherapeut in Oisterwijk. Zelf doet Sandra aan stijldansen en korfbal en geeft ze ook korfbaltraining. Dansschool Oisterwijk , alle adressen van dansscholen in Oisterwijk voor uw openingsdans gerangschikt op provincie.


Boekenwurmen en dyslecten. Voor nachtvlinders en dauwtrappers. Hier ontmoet je cultuur, natuur en alles wat nog een on ontdekte parel is in Oisterwijk. Het is weer tijd om te dansen.

Dus trek die dansschoenen maar uit de kast en kom dansen op de leukste muziek. De entree bedraagt € 50 . Welzijn Ouderen (S.W.O.), het stijldansen voor ouderen vanaf jaar in Moergestel. En waar kun je beter leren dansen dan bij Danscentrum Cultura in Nijnsel! Wij bieden naast het stijldansen voor jeugd en volwassenen, ook DancePower aan.


Plaats: Zwembad de Leije in Oisterwijk. Aanmelden bij Sport- en Zorgatelier Oisterwijk. Route Leden Ik sport hier. Tuin verwoest na brand in Oisterwijk : vuurtje stoken ging mis.


De voetjes kunnen van de vloer tijdens deze dansavond met eerst stijldansen en later disco. Het stijldans koppel Jelle Goubet en Noah-Maria Katzenbauer hebben hun. Deze keer in Oisterwijk bereikte ze een 3e pl. Jij kunt nu kennis maken met de lessen zumba, piloxing, salsa of stijldansen.


Openluchtbad Staalbergven. HT Oisterwijk Gemeente: Oisterwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts